Zeybekci: Karar milletimizindir – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Zeybekci: Karar milletimizindir

Zeybekci: Karar milletimizindir

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Nisan 2017 Pazar - 11:31Güncelleme: 16 Nisan 2017 Pazar - 11:31
Zeybekci: Karar milletimizindir

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, oyunu kullandı, ardından yaptığı açıklamada “Söz ve karar milletimizindir” ifadesini kullandı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, anayasa değişikliğiyle ilgili referandum için oyunu seçim bölgesi Denizli’de kullandı. Eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte Kınıklı Mahallesi’ndeki Atatürk Endüstri Meslek Lisesi’ne gelen Zeybekci, oy verme işlemini 1177 nolu sandıkta gerçekleştirdi.

Bakan Zeybekci, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada “Oyumuzu kullandık. Söz ve karar milletimizindir. Sonucun huzur, güven ve istikrar ortamını güçlendirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Türk demokrasisi için güzel bir gün olduğunu kaydeden Zeybekci, “Türk demokrasi tarihi için önemli bir oylama, hükümet sistemiyle ilgili önemli bir oylama, güzel bir sonuç çıkacağına inanıyorum. Ama sonuç ne çıkarsa çıksın, yarın inşallah Türkiye'nin her yerinde huzur, birlik ve beraberlik, kardeşlik kazansın. Türkiye artık sağına soluna bakmadan, ardına bakmadan koşarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği muasır medeniyetler hedefine doğru durmaksızın yoluna devam etsin istiyorum. Bu referandum kampanyası döneminde son derece medeni bir dönem geçirdik. Milletim, memleketim, ülkem için gelecek nesiller için en iyisi en hayırlısı neyse o olsun” dedi.