Tin: Türkiye yeniden doğuşu yaşadı – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Tin: Türkiye yeniden doğuşu yaşadı

Tin: Türkiye yeniden doğuşu yaşadı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Kasım 2017 Cuma - 13:53Güncelleme: 3 Kasım 2017 Cuma - 13:53
Tin: Türkiye yeniden doğuşu yaşadı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 3 Kasım 2002 tarihinde Türk milletinin tüm engellemeleri elinin tersiyle iterek ışıkları yaktığını, Türkiye AK Parti ile yeniden bir doğuş yaşadığını söyledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti’nin iktidara gelişinin 15. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, AK Parti’nin Türkiye’yi yeniden inşa ettiğini, kısır siyasi çekişmeler, devalüasyonlar, aşırı faizler ve ekonomik krizlerle boğuşan bir ülkenin 3 Kasım 2002’de aydınlık bir sabaha uyandığını, yeniden bir doğuş yaşadığını savundu.

Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için “muhtar bile olamaz” denildiğini, ancak onun kurduğu AK Parti’nin 3 Kasım 2002 genel seçimlerinde tek başına iktidar olduğunu anımsatan Tin, “3 Kasım 2002 tarihi ülkemiz ve milletimiz için bir milat oldu. Milletimiz kendi iktidarına kavuştu. Efendi değil, hizmetkâr olma şuuru ile gece gündüz çalışan bir partiyi AK Parti’yi iktidara taşıdı. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarının öncülüğünde ekonomiden ulaşıma, eğitimden kültüre, sanayiden tarıma, sağlıktan turizme, her alanda hizmet destanları yazan partimiz aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip oldu” dedi.

Türkiye’nin büyümesine mani olmak isteyenlerin her zaman işbaşında olduğunu kaydeden Tin, “Haçlı zihniyeti, onların işbirlikçi uşakları ve vesayet odakları Türkiye’nin gelişmesini, ilerlemesini ve en önemlisi de millet iradesinin ülke yönetiminde söz sahibi olmasını hiç bir zaman istemedi. Bu 15 yıllık süreçte liderimizi türlü bahaneler üreterek meclise sokmadılar. Medya üzerinden kamuoyu oluşturarak kapatma davaları ve siyasi yasaklamalarla tehditler savurdular. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 367 garabeti ile millet iradesine ket vurmaya çalıştılar. Gezi olayları ile ülkemizi yakıp yıkmaya kalktılar. 17-25 Aralık operasyonu ile emniyet ve hukuk üzerinden siyasete ayar veremeye çalıştılar. Adı her ne olursa olsun her türlü terör örgütünü ülkemizin üzerine saldılar, huzurumuza saldırdılar. Son olarak da 15 Temmuz hain darbe girişimi ile millet iradesini hiçe sayıp tanklarla, uçaklarla bu ülkenin istikbal ve istiklaline kast ettiler. Ancak milletimizin sağduyusu ve iradesi ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu sayesinde başarılı olamadılar ve asla olamayacaklar. Bizlerde bu kutlu yürüyüşümüzde ne çıktığımız yoldan döndük ne de doğru bildiğimiz hak davamızdan vazgeçtik” dedi.