Tin: Kredi kartı borçlarına ödeme kolaylığı getiriyoruz – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Tin: Kredi kartı borçlarına ödeme kolaylığı...

Tin: Kredi kartı borçlarına ödeme kolaylığı getiriyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Ocak 2019 Salı - 16:31Güncelleme: 8 Ocak 2019 Salı - 16:31
Tin: Kredi kartı borçlarına ödeme kolaylığı getiriyoruz

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, vatandaşı ve esnafı rahatlatmak için başta kredi kartı borçlarına ödeme kolaylığı olmak üzere, esnaf ve işvereni rahatlatacak önlemler aldıklarını bildirdi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti’nin meselesi sadece milletimizden oy almak olmadığını, milletin gönlünü kazanmak için yola çıktıklarını, toplumun tüm kesimlerini kucakladıklarını, her şeyi milletiyle paylaşmaktan geri durmayan bir iktidarın bugün iş başında olduğunu söyledi.

Milletimizin sadece mutlu anında değil en zor zamanında da yanında olduklarını kaydeden Tin, “Yaşanan onca badirelere rağmen hala dimdik ayakta durmayı başaran bir ekonomik yapıya sahibiz. Daha da iyi günlere ulaşacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti, bugüne kadar aşılamaz denilenleri aşan, yapılamaz denilenleri yapan bir anlayışla birçok zorun üstesinden gelmeyi başarmış bir partidir. Bu bağlamda bugün Cumhurbaşkanımızın da müjdesini verdiği gibi kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımıza borçlarını tek çatı altında toplama imkânı sağlıyoruz. Vatandaşlarımız hangi bankaya borcu olursa olsun tek çatı altında toplanan borcunu Ziraat Bankasından alacağı krediyle ödeyebilecek. İster 24 ay ister 60 ay vade ile vatandaşlarımız aylık gelir durumuna göre Ziraat Bankası’ndan kullandığı bu kredi borcunu da kapatma imkânına sahip olacak” dedi.

“İŞ DÜNYASINA DESTEKLER ARTIYOR”

İş dünyasına dönük her türlü desteğin artarak sürdüğünü ifade eden Tin, “İş alemi bu ülkenin dinamosudur. Onlar ayakta durdukça ve büyüdükçe Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesi daha da hızlı olacaktır. Bu bağlamda sektörlere verilen teşvik ve desteklerin yanı sıra birçok vatandaşımızın iş kapısı olan özel işletmelerin de işlerini kolaylaştırmak, gücüne güç katmak, daha çok üretim, istihdam ve ihracat yapmasına imkân sunmak adına Cumhurbaşkanımız bugün önemli müjdeler verdi. O da sigorta prim teşviki uygulaması kapsamında 500 kişi üzeri çalışanı olan iş yerleri için 3 puan olan destek, 5 puana çıkartılacak. İşletmelerimize bir nebze de olsa önemli bir katkı sunacaktır, hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.