Tin: Bizi hedeflerimizden kimse alıkoyamaz – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Tin: Bizi hedeflerimizden kimse alıkoyamaz

Tin: Bizi hedeflerimizden kimse alıkoyamaz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ağustos 2018 Salı - 16:59Güncelleme: 14 Ağustos 2018 Salı - 16:59
Tin: Bizi hedeflerimizden kimse alıkoyamaz

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, İl Kadın Kolları Yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, “Milletimiz ile birlikte çok engeller aştık, çok badireler atlattık, daha yapılacak çok işimiz var. Ülkemizi daha ileriye taşımaya, belirlediğimiz hedeflere ulaştırmaya kararlıyız. Bizi bu hedeflerimizden kimse alıkoyamaz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin 17’nci kuruluş yıldönümünü kutladıklarını anımsatan Tin; “AK Parti’nin büyümesi ve Türkiye’ye hizmet etme sürecinde ortaya koyduğu çalışmalarında kadınların rolü asla görmezden gelinemez, yok sayılamaz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki ‘Erdemliler Hareketi’ ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, türlü türlü engellere rağmen başarılarla dolu 17 yılı geride bıraktı” dedi.

“HER YOLU DENEDİLER”

AK Parti’nin 16 yıllık iktidarı döneminde büyük saldırılara maruz kaldığını söyleyen Tin, “AK Parti’nin güçlü Türkiye yürüyüşünü durdurmak için her yola başvurdular. Hatta iktidarın düşmesi için vatanın düşmesini bile göze aldılar. Ülkemizde gezi olaylarıyla sosyal darbe, 17 Aralık’ta yargı darbesi, 25 Aralık’ta ekonomik darbe, 7 Haziran seçimleriyle siyasi darbe, 15 Temmuz’da askeri darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Şimdi de son olarak ağır bir ekonomik saldırı ve tehdit ile dolar üzerinden bugüne kadar başarmadıkları darbe girişimlerini ekonomi üzerinden yapmaya çalışıyorlar. Türkiye tarih boyunca hep zor şartlar altında ayakta kalma mücadelesi verdi. Ağır saldırılara maruz kaldı. Ancak her saldırıyı başarıyla uzaklaştırmayı başardı. İnşallah bu son saldırı ve tehdidinde üstesinden gelecek dirayet ve güce sahibiz. İnşallah bunu da aşıp emperyalistlere ve onların uşaklarına ağır bir ders daha vermiş olacağız. Türkiye’nin yıkılamayacağını onlara öğreteceğiz” diye konuştu.