Tin: 16 yıldır kriz ve buhran yaşanmıyor – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Tin: 16 yıldır kriz ve buhran...

Tin: 16 yıldır kriz ve buhran yaşanmıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Haziran 2018 Çarşamba - 12:54Güncelleme: 20 Haziran 2018 Çarşamba - 12:54
Tin: 16 yıldır kriz ve buhran yaşanmıyor

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin istikrarlı ve güvenli ekonomiyle AK Parti iktidarında tanıştığını, 16 yıldır krizler ve buhranların yaşanmadığını söyledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, seçim çalışmaları kapsamında fabrikalarda çalışanlarla bir araya geldi. Sanayi kenti Denizli’nin her köşesinde üretim yapıldığını, çalışkan insanların canla başla güçlü Türkiye yolculuğuna katkı sağladığını görmenin kendisini gururlandırdığını belirten Tin, “Denizli’miz Türkiye’nin parlayan yıldızıdır. İhracatın lider illeri arasındadır. Ülkenin büyümesine, refahın artmasına katkı sağlayan dev fabrikalarıyla ülkemizin gözbebeği illeri arasındadır. Bunların yanı sıra insanlarımız bu fabrikalarda çalışabilmekte, evlerine ailelerine ekmek götürebilmektedir. Denizli istihdama katkısıyla da övünç kaynağımızdır” dedi.

“KRİZLERİ VE BUHRANLI DÖNEMLERİ UNUTMAYIN”

Türkiye’nin geçmiş dönemlerde büyük krizler yaşadığını, buhranlı dönemlerin faturalarının halka kesildiğini kaydeden Tin, “Ekonomimiz, mali disiplinle, güven ve istikrar ortamıyla bizim iktidarımız döneminde tanışmıştır. 16 yıllık AK Parti iktidarında, ekonomik krizler de buhranlar da tarihe karışmıştır. Geçmiş yıllarda birileri Türkiye üzerinde ameliyat yapmak istediğinde ekonomiye spekülatif müdahaleler yapar, bankalar hortumlanır, ülkenin serveti yurt dışına kaçırılırdı. Ardından insanlar işlerinden olur, krizlerin bedelini vatandaşımız çok ağır öderdi. Aynı oyunlara AK Parti iktidarında da kalkıştılar. Ancak buna fırsat vermedik. İstedikleri kriz ve kaos ortamını bir türlü oluşturamadılar. Aksine ekonomimiz sürekli büyümeye devam ediyor. Çünkü AK Parti, bu ülkede istikrar ve güvenin teminatıdır” diye konuştu.

“BU MİLLET İŞİ ERBABINA TESLİM EDECEK”

Vatandaşlardan dedikodulara, maksatlı söylemlere itibar etmemelerini isteyen Tin, “Vatandaşlarımız şundan emin olmalıdır; AK Parti bugüne kadar ekonomik istikrarı korumuş, bundan sonra da korumaya devam edecektir. Milletimiz, müsterih olsun. Ekonominin kötü olduğunu iddia edenlere, kriz tellallığı yapanlara itibar etmesinler. Ben vatandaşlarımızın, istikrarın ve güven ortamının sürmesi için bugüne kadar olduğu gibi, 24 Haziran’da da AK Parti’ye bir kez daha yetki vereceklerine, işi erbabına teslim edeceklerine yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.