Örki’den kahvaltılı esnaf ziyareti – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Örki’den kahvaltılı esnaf ziyareti

Örki’den kahvaltılı esnaf ziyareti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Ocak 2019 Çarşamba - 16:44Güncelleme: 23 Ocak 2019 Çarşamba - 16:49
Örki’den kahvaltılı esnaf ziyareti

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, birlikte kahvaltı yaptığı esnafın isteklerini dinledi, seçilmesi durumunda neler yapacaklarını anlattı.

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Hacıkaplanlar Mahallesi'nde ziyaret ettiği işyerinin sahip ve çalışanlarıyla birlikte kahvaltı yaptı. Bu arada istekleri dinleyen ve kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Örki, "Denizli’miz üreten bir şehir. Üretmeyi ve çalışmayı çok seviyoruz. Çok şükür ki böyle bir ilin, böyle bir memleketin evladıyız" dedi.

Pamukkale'yi şu an olduğundan daha güzel bir hale getireceklerini ifade eden Örki, "AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak huzurunuza çıktık. Bildiğiniz üzere AK Parti kurulduğu günden bu tarafa ülkemizde çok büyük değişim ve gelişimlere imza attı. AK Parti'nin AK Belediyecilik anlayışıyla yollarımız, okullarımız, hastanelerimiz, parklarımız ve nice nice hizmetlerimiz gün geçtikçe güzelleşti ve daha da güzelleşmeye devam ediyor. Biz de şu anda yaşadığımız bu kenti, Pamukkale'yi daha da güzel bir hale getirmek için, biz gençlere daha güzel bir gelecek hazırlayabilmek için yollara düştük. Biliyoruz ki bu millet, bu insanlarımız her zaman ama her zaman çalışana sahip çıkar, ona destek olmaya devam eder. Sizlere daha güzel bir Pamukkale'nin sözünü veriyorum" diye konuştu.