Filiz: Denizli coşkusu salona sığmadı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Filiz: Denizli coşkusu salona sığmadı

Filiz: Denizli coşkusu salona sığmadı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Ağustos 2018 Cumartesi - 17:16Güncelleme: 18 Ağustos 2018 Cumartesi - 17:16
Filiz:  Denizli coşkusu salona sığmadı

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılan 6. Olağan Büyük Kongre’ye Denizli Teşkilat olarak yoğun bir katılım gösterdiklerini ve çoşkunun salona sığmadığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, kongreyle ilgili açıklamasında, daha önce Ankara’ya 40 otobüsle gideceklerini açıkladıklarını, ancak yoğun talep üzerine otobüs sayısını 45’e çıkardıklarını, özel araçlarıyla gidenlerle birlikte kongre salonunda Denizli rüzgarı estirdiklerini ifade etti.

DENİZLİ’DEN 2 BİN KİŞİ GİTTİ

Denizli il ve ilçe teşkilatları ile kadın ve gençlik kollarından 2 binin sabahın erken saatlerinde Ankara Arena'da yerini aldığını bildiren Filiz, “AK Parti Denizli Teşkilatı, Arena'da attığı sloganlar ile kongre salonunu coşturdu ve Denizli farkını gösterdi. Kongre salonunda büyük katılım gerçekleştiren Denizlili kardeşlerimi uzun süre salonda bulunan ekranlarda yer verildi. Bu yoğun katılım ve salondaki çoşkularından dolayı hepsine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

“DÜNYAYA EN GÜZEL MESAJI VERDİK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Tek milletiz, tek bayrağız, tek vatanız, tek devletiz, hedefimiz bir” vurgusuyla tüm dünyaya en güzel cevabı verdiklerini belirten Filiz, “Yenilenerek, yeni sistemle ilk defa kongremizi yaparak dünyaya farklı bir mesaj verdik. Milletimiz bugüne kadar hiçbir yerde eğilmedi. Bizler sadece ve sadece Allah’ın huzurunda rükuda ve secdede eğildik. Tüm Dünya’ya Büyük Kongremiz’den verilen bu mesaj umarım gerekli yerlere ulaşmıştır. AK Parti'yi milletimiz kurmuştur. Bunun için AK Parti'ye tüm gücümüzle sahip çıkmalıyız. Her bir AK Partilinin de bu şuurla partisine ve davasına sahip çıktığına ve çıkacağına inanıyorum. Bu kongre aynı zamanda önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerinde adeta bir startıdır. Allah’ın izniyle bundan da alnımızın akıyla çıkıp milletimizle beraber baş koyduğumuz bu kutlu dava da güzel günlere yol alacağız. Milletimizle birlikte karşımıza çıkan onca sıkıntıya, önümüze konan onca engele, kurulan onca sinsi tuzağa, yapılan onca saldırıya karşı elif gibi dimdik duran liderimizin yanında kardeşlerimizin ve dostlarımızın duasıyla, desteğiyle her türlü zorluğun üstesinden geldik ve gelmeyede devam edeceğiz inşallah. Bizler hedeflerimize doğru yürüyen bir milletiz. Tıpkı kongre sloganımız gibi… Millet bir, hedef bir” diye konuştu.