Filiz: AK Parti’de görevler hizmet için verilir – D20Haber
09.05.2024, Perşembe
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Filiz: AK Parti’de görevler hizmet için...

Filiz: AK Parti’de görevler hizmet için verilir

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Nisan 2018 Pazar - 15:20Güncelleme: 8 Nisan 2018 Pazar - 15:20
Filiz: AK Parti’de görevler hizmet için verilir

AK Parti İl Başkanlığına dün yapılan kongrede yeniden seçilen Necip Filiz, AK Parti’de millete hizmetin esas olduğunu, görevlerin de halka ve hakka hizmet için verildiğini belirtti.

Kongre sonrası ilk açıklamasını yapan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, kongrenin Denizli’ye yakışır bir şekilde geçtiğini kaydederek, kongre salonuna gelen ve alanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bekleyen kalabalığa katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kongrede “Biz birlikte Denizli’yiz” tablosunun en iyi şekilde sergilendiğini ifade eden Filiz, “Tüm Türkiye’ye Denizli’nin bir hoşgörü şehri olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. Türkiye olarak 2019 yılında zorlu iki farklı seçimi geçireceğiz. Ancak, AK Parti Denizli İl Teşkilatı, yeni, genç, dinamik ve güçlü yönetimi ile bu iki seçiminde üstesinden en iyi şekilde gelecektir. Denizlimiz her iki seçimde de iyi sonuçlar almak için tüm teşkilatlarımız ile birlikte mahalle temsilcilerimize kadar hepimiz en iyi şekilde çalışacağız. Önceki dönemde birlikte görev yaptığımız ve bugün kan değişimimize destek veren ve bizleri kongre salonunda yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyelerimize de çok teşekkür ediyorum. Bugün listemizde görev almayan bu kardeşlerimiz bu dava uğruna yine bizimle aynı yolda aynı kararlılıkla yürüyeceklerdir” dedi.

2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanıp en iyi sonucu almak için çalışacaklarını belirten Filiz, “Hiç şüphe edilmeyecek bir gerçektir ki, AK Partide görevler halka ve hakka hizmet için verilir. Millete hizmet esastır. Partimizin her kademesindeki kardeşimiz bu bilinçle hareket eder. İşte bizler de kurulduğu günden bu yana girdiği her seçimi başarı ile taçlandırmış olan partimizin yüzünü, önümüzdeki seçimlerde kara çıkartmayacağız. ilk gün ki aşkla yollara revan olacağız” diye konuştu.