Erdoğan’ın hakkını helal etmediği vekiller arasında Denizli’den 3 isim – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Erdoğan’ın hakkını helal etmediği vekiller arasında...

Erdoğan’ın hakkını helal etmediği vekiller arasında Denizli’den 3 isim

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Şubat 2023 Çarşamba - 18:01Güncelleme: 1 Şubat 2023 Çarşamba - 18:38
Erdoğan’ın hakkını helal etmediği vekiller arasında Denizli’den 3 isim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu’na katılmadıkları için “millet size hakkını helal etmez” dediği ve kendisinin de hakkını helal etmediği milletvekilleri arasında Denizli’den de 3 isim yer aldı.

Siyasette bugün öne çıkan başlıklardan birisi AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Meclis Genel Kurul çalışmalarına katılmayan milletvekillerine yönelik sözleri oldu. Genel kurul çalışmalarında devamsızlık yapan milletvekillerine sert çıkan Erdoğan, “Genel Kurulda eğer yoklamalarda benim milletvekili arkadaşlarım bulunmazsa ki dün böyle oldu, bu millet hakkını sizlere helal etmez” dedi.

“ALDIĞINIZ MAAŞLAR HARAMDIR HARAM”

AK Parti Grubu'nun, genel kurul toplantılarına katılmada sıkıntı yarattığını dün öğrendiğini vurgulayan Erdoğan, "Bu, beni ciddi manada üzdü. Bu millet kendi kasasından, kesesinden maaşı veriyor ve bu maaşla beraber milletvekili arkadaşlarımız bu görevi yapıyor. Ama Genel Kurulda eğer yoklamalarda benim milletvekili arkadaşlarım bulunmazsa ki dün böyle oldu, bu millet hakkını sizlere helal etmez. Eğer kim gelmediyse ben de onlara hakkımı helal etmiyorum. Çünkü bu, sıradan bir olay değil. Eğer milletvekili adayı olmuşsan, arkadaş burada görevini hakkıyla yerine getireceksin. Eğer hakkıyla görevini yerine getirmiyorsan bu millet sana hakkını helal etmez ve aldığınız maaşlar haramdır haram. Bunu da böyle bilin" sözlerini sarf etti.

LİSTEDE DENİZLİ’DE 3 İSİM VAR

Öte yandan, Bilal Çelik’in Diken’deki “Erdoğan’ın hakkını helal etmediği AKP’li vekillerin tam listesi” başlıklı haberinde, genel kurul çalışmalarına katılmadığı öne sürülen isimlere yer verildi. Listede Denizli milletvekilleri Nilgün Ök, Şahin Tin ve Ahmet Yıldız’ın isimleri de yer aldı.