Erdoğan’ı dinlerken bir araya gelmediler – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Erdoğan’ı dinlerken bir araya gelmediler

Erdoğan’ı dinlerken bir araya gelmediler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Mayıs 2017 Çarşamba - 09:05Güncelleme: 31 Mayıs 2017 Çarşamba - 09:05
Erdoğan’ı dinlerken bir araya gelmediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanlığına seçildiği olağanüstü kongrenin ardından ilk grup toplantısına katılarak, bir konuşma yaptı. Bu grup toplantısında dikkatlerden kaçmayan fotoğraf kareleri Denizli’deki siyasi çevrelerde “Zeybekci, Tin ve Özkan bir arada, Ramazanoğlu ayrı yerde. Neden 4’ü bir arada değil?” sorularına neden oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmen AK Parti’nin başına geçtiği olağanüstü kongreden sonra ilk grup toplantısına katıldı. TBMM’ye gelişinde AK Parti milletvekillerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Hayati Yazıcı ile yan yana oturdu. Hemen arkasında ve yan taraflarda bakanlar yer aldı. Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu da Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile yan yanaydı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, Şahin Tin ve olağanüstü kongrede MKYK üyeliğine seçilen Cahit Özkan ile bir arada olmayı tercih etti.

Zeybekci, Tin ve Özkan’ın bir arada oturmasını, Ramazanoğlu’nun ayrı bir yerde oturmayı tercih etmesini, buna bir de Emin Okkaya’nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımı ekleyen siyasi çevreler, "Denizli AK Parti’de ayrışmalar iyice su yüzüne çıkıyor” yorumunu yapmaya başladı.