Erdoğan Denizli’de – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Erdoğan Denizli’de

Erdoğan Denizli’de

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Ağustos 2017 Cumartesi - 18:04Güncelleme: 19 Ağustos 2017 Cumartesi - 18:04
Erdoğan Denizli’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızının düğününe katılmak üzere Denizli’ye geldi. Erdoğan, yarım güne sığdıracağı Denizli turuna valilik ziyaretiyle başladı. Ardından Açık Hava Tiyatrosu’nda partililer ile buluştu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızı Fatma Zeybekci ile işadamı Sait Özkan’ın oğlu İbrahim Özkan’ın düğün törenine katılmak üzere Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak Denizli Valiliğini ziyaret etti. Vali Hasan Karahan tarafından karşılanan Erdoğan, Denizli ile ilgili bilgiler aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Valilik ziyaretinde TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci eşlik etti.

Erdoğan, valilik ziyaretinden sonra AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısı için otobüse binerek Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’na geçti. Erdoğan, güzergah boyunca vatandaşları selamladı.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Partililer ile buluştuğu Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda, yoğun güvenlik önlemleri alındı. Helikopter havadan gözlem yaparken, polis ekipleri de yerde kuş uçurtmadı. Erdoğan’ın Denizli programı nedeniyle çevre illerin yanı sıra İstanbul ve Sakarya’dan da polis ekipleri Denizli’ye geldi.