Devlet ricali Zeybekci’nin kızının düğünü için Denizli’de olacak – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Devlet ricali Zeybekci’nin kızının düğünü için...

Devlet ricali Zeybekci’nin kızının düğünü için Denizli’de olacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Ağustos 2017 Cumartesi - 00:41Güncelleme: 19 Ağustos 2017 Cumartesi - 00:41
Devlet ricali Zeybekci’nin kızının düğünü için Denizli’de olacak

Ankara’nın devlet ricali deyim yerindeyse Denizli’ye akacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 11 bakan, AK Parti üst düzey yöneticileri Denizli’de olacak. Genelkurmay Başkanı ve MİT Müsteşarı’nın da düğün için Denizli’ye geleceği bildiriliyor.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızı Fatma Zeybekci ile işadamı Sait Özkan’ın oğlu İbrahim Özkan’ın Anemon Otel’de bu akşam yapılacak düğün töreni, AK Parti’nin Denizli’deki gövde gösterisine dönüştü. İl Danışma Meclisi’nin de yapılacağı Denizli ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

DÜĞÜN TÖRENİNE KATILACAK İSİMLER

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi mutlu gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devlet protokolünün 2 numaralı ismi TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ve bakan arkadaşları yalnız bırakmayacak.

Düğün törenine kabineden Başbakan yardımcıları Bekir Bozdağ ve Mehmet Şimşek, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılması bekleniyor.

AKAR VE FİDAN DA GELİYOR

Bakan Zeybekci’nin kızının düğün törenine katılmak üzere Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın da Denizli’ye geleceği bildiriliyor.

ÇOK SAYIDA MİLLETVEKİLİ BEKLENİYOR

Düğün töreninde AK Parti Grup Başkan Vekilleri Mehmet Muş ve Mustafa Elitaş ile çok sayıda milletvekilinin de hazır bulunacağı ifade ediliyor.