Özkan: İnsanlar yatay çekimde üst üste binmiş gibi görünüyor – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Özkan: İnsanlar yatay çekimde üst üste...

Özkan: İnsanlar yatay çekimde üst üste binmiş gibi görünüyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Mart 2021 Perşembe - 10:35Güncelleme: 25 Mart 2021 Perşembe - 12:37
Özkan: İnsanlar yatay çekimde üst üste binmiş gibi görünüyor

AK Parti’nin 7. Olağan Büyük Kongresi’ndeki kalabalık eleştirilere neden olurken, Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan, tepkilere “İnsanlar yatay çekimde üst üste binmiş gibi görünüyor” sözleriyle yanıt verdi.

Ankara’da dün yapılan AK Parti Büyük Kongresi’nde salonun doluluk oranıyla ilgili yapılan “lebalep kongre” eleştirilerine yanıtı AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan verdi. Özkan, katıldığı bir televizyon programında o görüntülerin yatay çekimden kaynaklandığını savunarak, şöyle konuştu.

“Kongre salonuna gelen bütün katılımcılar, delegasyon testlerden geçirilmiştir. Zaten diğer tarafta da maske, mesafe konularında tribünlerde elimizden gelen gayreti koyduk. O kalabalığın içerisinden biz de bir şekilde geçip kongre alanına girdik. Orada yatay bir çekimi dikkate aldığınızda, bir kilometrekarelik alanda yatay çekimde insanlar adeta üst üste binmiş gibi gözüküyor. Oysa ki o kalabalığın içerisinde bulunduğunuzda orada küçümsenmeyecek bir mesafe var. Orada yatay bir kamera çekiminin yanılttığını düşünüyorum. Su içmek için zaruret haricinde hiçbir şekilde teşkilat mensuplarımızın maske-mesafe kuralına riayetsizlik göstermediğinin altını çizmek lazım. O konuda bir hassasiyet vardı. salon içerisinde de temizlik malzemeleri konusunda bir sıkıntı söz konusu değildi.”