AK Parti’de il başkanlığı için temayül yoklaması yapılıyor – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti’de il başkanlığı için temayül...

AK Parti’de il başkanlığı için temayül yoklaması yapılıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Kasım 2020 Cuma - 11:46Güncelleme: 13 Kasım 2020 Cuma - 11:46
AK Parti’de il başkanlığı için temayül yoklaması yapılıyor

AK Parti Denizli İl Başkanı’nı belirlemek üzere süreç başlatıldı. Bunlardan ilkinde temayül yoklaması gerçekleştirilecek.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Filiz, il başkanlığı için teşkilat temayül yoklamasının bugün ve yarın (cumartesi) parti binasında gerçekleştirileceğini bildirdi. Filiz temayül yoklamasının “birebir yüz yüze görüşme, anket ve toplu görüşme” şekilde olacağını belirtti.

Filiz, temayül yoklamasında, genel merkez kurucular kurulu üyeleri, mevcut ve önceki dönem milletvekilleri ile yapılacak görüşmelerin yanı sıra mevcut il başkanı, il kadın ve gençlik kolları başkanı, önceki dönem il başkanları, büyükşehir ve ilçe belediye başkanları, il başkan adayları, ilçe başkanları ve STK başkanları ile birebir yüzyüze görüşüleceğini ifade etti.

İl disiplin kurulu asil üyeleri, demokrasi hakem kurulu asil üyeleri, büyükşehir belediye meclis üyeleri, il ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu asil üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve mahalle başkanları ile anket usulü toplu görüşme yapılacağını kaydeden Filiz, temayül  görüşmelerinde katılımcılardan 3 isim isteneceğini, “kesinlikle olmaz” dedikleri isim varsa bununla ilgili gerekçenin de isteneceğini belirtti.