Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’ye geliyor – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’ye geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’ye geliyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Ocak 2023 Cuma - 09:34Güncelleme: 13 Ocak 2023 Cuma - 09:34
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’ye geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Ocak Cumartesi günü toplu açılış töreni için Denizli’ye geleceği bildirildi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli programını yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu.

Erdoğan’ın 28 Ocak Cumartesi günü toplu açılış töreni için Denizli’ye geleceğini bildiren Güngör, “Şehrimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çok özlemişti. Tüm teşkilatlarımızla bir araya gelerek Denizlimize yakışır şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız” açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı’nın Denizli programıyla ilgili hazırlıkların devam ettiğini kaydeden Göngör’ün açıklaması şöyle:

“Denizli’nin hasreti bitiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de hemşehrilerimizle buluşacak. Bizler bu heyecanı yaşamayı çok özlemiştik. Denizlimize yakışır şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Cumhurbaşkanımızın Denizli’de gerçekleştireceği toplu açılış töreni için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. AK Parti olarak şehrimize değer katmaya devam ediyoruz. Eser ve hizmet siyaseti ile gönlüne girdimiz milletimiz için durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Denizli’de tüm AK Parti teşkilat mensuplarımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz, ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte eksiksiz bir organizasyon için canla başla çalışıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi açılışa ve mitingimize davet ediyorum.”