Başer’den yerel seçime dair hatırlatmalar – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Başer’den yerel seçime dair hatırlatmalar

Başer’den yerel seçime dair hatırlatmalar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Aralık 2018 Cuma - 14:09Güncelleme: 28 Aralık 2018 Cuma - 14:09
Başer’den yerel seçime dair hatırlatmalar

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 31 Mart’da yapılacak yerel seçimlere yönelik önemli hatırlatmada bulundu.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 31 Mart’taki yerel seçimde Denizli ve Merkezefendi için halkın vereceği kararın önemli olduğunu, bu nedenle her seçmenin sandığa giderek oyunu kullanmasını istediklerini söyledi.

SEYYAR SANDIK TALEP EDİLEBİLECEK

Yatağa bağımlı hastaların da oylarını kullanabilmesi için gerekli önlemlerin alındığını kaydeden Başer, “Oy kullanmak için sandığa gidemeyecek yatağa bağlı hemşerilerimiz için seyyar sandık uygulaması yapılacaktır. Bunun için 4-17 Ocak tarihleri arasında hastalığı ve engeli sebebiyle yatağa bağımlı olan seçmenlerin bir yakını tarafından seyyar sandık kurulu talep formu ile ilçe seçim kurulu başkanlığına veya ilçe seçim kurulu başkanlığına gönderilmek üzere muhtarlıklara başvuruları yapılacaktır” dedi.

“SEÇMEN LİSTELERİNİ KONTROL EDİN” UYARISI

Yerel seçimde geçerli olacak seçmen listelerinin muhtarlıklarda 4 Ocak’tan itibaren askıya çıkarılacağını, 17 Ocak’ta askıdan ineceğini anımsatan Başer, seçmenlerin kendileriyle ilgili bilgilerini kontrol etmelerini istedi.