Bakanlar, Zeybekci’nin oğlunun nikah töreni için Denizli’de – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Bakanlar, Zeybekci’nin oğlunun nikah töreni için...

Bakanlar, Zeybekci’nin oğlunun nikah töreni için Denizli’de

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Aralık 2018 Cumartesi - 13:48Güncelleme: 15 Aralık 2018 Cumartesi - 14:23
Bakanlar, Zeybekci’nin oğlunun nikah töreni için Denizli’de

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Şükrü’nün nikah töreni için bakanlar Denizli’ye gelmeye başladı.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Şükrü’nün nikah töreni, devlet protokolünü Denizli’ye taşıyor. Büyükşehir belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte devlet protokolünden üst düzey katılım olacağı bildirildi.

Bu arada, bakanlar da nikah töreni için Denizli’ye gelmeye başladı. İlk gelen isimler, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Adalet Bakanı Abdülhamit Gül oldu. Soylu ve Gül, Çardak Havalimanı’nda Vali Hasan Karahan, AK Parti Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, eski Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar ve partililer tarafından karşılandı.

TBMM BAŞKANI YILDIRIM DA GELDİ

Nikah törenine katılmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali yıldırım da Denizli’ye geldi. Yıldırım, Çardak Havalimanı’nda törenle karşılandı.