AK Partili Taşdemir’in oyuncu Bülent Emrah Parlak ile “bira” polemiği – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Partili Taşdemir’in oyuncu Bülent Emrah...

AK Partili Taşdemir’in oyuncu Bülent Emrah Parlak ile “bira” polemiği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ağustos 2019 Pazar - 14:03Güncelleme: 25 Ağustos 2019 Pazar - 14:27
AK Partili Taşdemir’in oyuncu Bülent Emrah Parlak ile “bira” polemiği

AK Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı Cemile Taşdemir ile oyuncu Bülent Emrah Parlak arasındaki “bira” tartışması, iki tarafın takipçilerinin de katılmasıyla sosyal medya polemiğine dönüştü.

Sosyal medyada tartışmaya neden olan fotoğraf, televizyonlarda yayınlanan güldürü programı Çok Güzel Hareketler Bunlar ile geniş kitlelerin tanıdığı Bülent Emrah Parlak tarafından 31 Ocak 2017’de sosyal medyada paylaşılmış.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemile Taşdemir, bu fotoğrafı sosyal medya hesabından “Daha 1 yaşındaki bebeğinin eline bira bardağı vererek instagramdan paylaşım yapan kim mi? Bülent Emrah Parlak. Yazacaklarım bu kadar” yazarak dün paylaştı.

Oyuncu Bülent Emrah Parlak’ın bu paylaşıma yanıtı “1 yaşındaki bebeğimin eline bira vermiyorum... Ben bira içiyorum rengi kızımın ilgisini çekiyor önüne koyuyorum elini uzatıyor bende fotoğrafını çekiyorum, gülüyoruz sonra fotoğrafın altına içiiijeeem yazıyorum paylaşıyorum...eğleniyoruz” şeklinde.

Taşdemir’in paylaşımı ve Parlak’ın yanıtına çok sayıda yorum yapılınca oyuncu, bu kez “Açıklama yaptırıyorsunuz... Vallahi inanılmazsınız... Bebeğe tecavüz edenlerle uğraş. Gerici yurtlarda çocukları taciz edenlerle uğraş. Şimdi gelelim asıl meseleye Sana ne Akp Denizli İl başkan yardımcısı sana ne?” ifadelerini kullanan bir başka paylaşımda bulundu.