AK Partili Okkaya’dan kavga çıkaracak sözler – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Partili Okkaya’dan kavga çıkaracak sözler

AK Partili Okkaya’dan kavga çıkaracak sözler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Mayıs 2017 Pazartesi - 10:55Güncelleme: 29 Mayıs 2017 Pazartesi - 10:55
AK Partili Okkaya’dan kavga çıkaracak sözler

AK Parti’den geçmiş dönemlerde milletvekili aday adayı olan Acıpayam kökenli siyasetçi Emin Okkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AK Parti’nin Denizli Teşkilatı’nda içten içe yaşanan kaynamanın işaret fişeğini yaktı adeta. Okkaya, paylaşımında “entrika, sahne kapmaca, ajan” gibi ifadelere yer vererek, “yok böyle devlet adamlığı” dedi.

AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Emin Okkaya, deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda öyle ifadeler kullandı ki, “bunlar kavgada bile söylenmez” dedirtti. Aynı zamanda bu sözler, siyasi çevrelerde “AK Parti Denizli Teşkilatı içinde yaşananların bir yansıması olduğu” şeklinde yorumlandı.

Paylaşımına “Siz birbirinizin peşine düşün, birbirinize atacak kurşununuz olmasın, herkes kendine ekip yapsın, plan program entrika sahne kapmaca oynayın, biriniz yapsın öteki bozsun, insanlar hanginize selam verecek, hanginize vermeyecek ona şaşırsın” diye başlayan Okkaya, “Kim konuşacak kim susacak ya da susturulacak onu tezgahlayın, ajan yerleştirip birbirinizden bilgi alın” diye devam etti.

İŞTE O PAYLAŞIM

Paylaşımında, “benim için önemli olan vatan, millet, dava, Reis, gerisi teferruat, makam olsa nolur olmasa nolur” sözlerine de yer veren Okkaya’nın paylaşımı şöyle:

AK Partili Okkaya’dan kavga çıkaracak sözler