AK Partili Karacan: 2019’da Türkiye’nin önünde yol ayrımı var – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Partili Karacan: 2019’da Türkiye’nin önünde...

AK Partili Karacan: 2019’da Türkiye’nin önünde yol ayrımı var

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Ocak 2018 Perşembe - 14:43Güncelleme: 18 Ocak 2018 Perşembe - 14:44
AK Partili Karacan: 2019’da Türkiye’nin önünde yol ayrımı var

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Denizli’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Polisevi’nde düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Taşevli, İlçe belediye başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini, beklenti ve önerilerini ciddiyetle takip ettiklerini, bu toplantıyı da öneri ve sorunları dinlemek üzere düzenlediklerini, STK’larla yapılacak değerlendirmelerde Denizli’nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonları için çok önemli fikirlerin ortaya çıkacağına inandığını söyledi.

“STK’LARDAN GELECEK DÜŞÜNCELER ÖNEMLİ”

Denizli’ye STK’ların sıkıntı ve sorunlarını dinlemeye geldiklerini ifade eden AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ise, toplantıya konuşmak için değil sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini dinlemeye geldiğini belirtti, Karacan, şöyle devam etti:

“2019’da Türkiye’nin önünde bir yol ayrımı var. Bu yol ayrımında sivil toplum kuruluşlarının düşünceleri, bizlere vereceği ödevler, alacağımız kararlar açısından çok önemli. Bizim için Denizli ile ilgili sizlerin düşünceleriniz önemli. Denizli’mizin bakanı var, vekilleri var, il başkanı var, bizleri temsil eden yöneticilerimiz var ama birinci ağızdan dinleyip, aktardığınız düşüncelerinizi Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımıza ile Başbakanımıza aktaracağız. Bizler de teşkilatımız olarak neler yapabiliriz konusunda çalışmalar yapacağız. Düşüncelerini yazılı olarak aktarmak isteyen arkadaşlarımız bu düşüncelerini yazılı olarak da bize verebilir. Bugün sizlerden alacağım bilgiyi şehriniz için olabilir, ülkeniz için olabilir, buraya yapılması gereken ve genel gözden kaçan veya genel başkanlık seviyesinde ilgilenmemiz gereken, hangi bakanlık, neresi olursa olsun bunları sizlerden almaya geldim. Şehrinizle ilgili, ülkemizle ilgili veya bize bizim öz eleştiri olarak teşkilat olarak şunları yapmanız lazım veya ülke olarak şunu yapmamız lazım genel başkanımıza iletin dediğiniz ne varsa ben o notları alıp bir şekilde genel başkanımıza ileteceğim. MYK’da ayriyeten de sorun varsa bu sorunlarla ilgili kurum, bakanlıklara gönderip size geri dönüşümünü yapacağız, ben bugün bunun için buradayım."

“İKTİDAR PARTİSİYİZ, İŞLERİ UZATMADAN ÇÖZMELİYİZ”

Sivil toplum kuruluşları ve derneklerin sorunlarının çözümü için yeni bir sistemi hayata geçirmeyi planladıklarını ifade eden Karacan, "İktidar partisiyiz, işleri uzatmadan çözmeliyiz. Sivil toplum kuruluşları ve derneklerin sorunlarını hızlı bir şekilde sonuçlandıran bir sistem getirme düşüncesindeyiz. Bugün il başkanımız ve hakla ilişkilerden sorumlu arkadaşımız ile bu konuda uzun uzun sohbet ettik. Her zaman şu tezi savunmuşumdur, yüz birliği, fikir birliği ve iş birliği. Birbirini görmeyen hiç karşılaşmayan insanlar fikir birliği yapamaz. Önce sivil toplum kuruluşları ile tanışacağız ve sonra fikir birliği yaparak sorunları hızlı bir şekilde çözeceğiz. Bizim görevimiz asıl amacımız budur" dedi.