AK Parti’de Çivril ve Serinhisar ilçe başkan adayları belirlendi – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti’de Çivril ve Serinhisar ilçe...

AK Parti’de Çivril ve Serinhisar ilçe başkan adayları belirlendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Eylül 2017 Çarşamba - 16:59Güncelleme: 13 Eylül 2017 Çarşamba - 16:59
AK Parti’de Çivril ve Serinhisar ilçe başkan adayları belirlendi

AK Parti’de tek aday ve tek listeyle gidilen ilçe kongreleri devam ederken, genel merkez Serinhisar ve Çivril’de ilçe başkanı seçilecek isimleri netleştirdi. AK Parti Genel Merkezi, Serinhisar’da Ali Özcan’ı, Çivril’de Mehmet Kale’yi işaret etti.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Ankara’ya giderek Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ile görüştü. Bu görüşmede Serinhisar ve Çivril ilçelerinin başkan adayları belirlendi.

Buna göre, 16 Eylül cumartesi günü yapılacak Serinhisar İlçe Kongresi’ne Ali Özcan tek aday olarak katılacak. 17 Eylül Pazar günü yapılacak Çivril İlçe Kongresi’nde ilçe başkanlığına Mehmet Kale seçilecek.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, bu belirlemelerin ardından “Genel merkezimizde yapılan istişareler sonucunda kongrede Çivril İlçe Başkan adayımız Mehmet Kale, Serinhisar İlçe Başkan adayımız Ali Özcan olarak belirlenmiştir. Hayırlı olsun” açıklamasını yaptı.

BU İLÇELERDE REFERANDUMDA HAYIR OYLARI FAZLA ÇIKMIŞTI

AK Parti’de halen Çivril İlçe Başkanlığı görevini Mehmet Celep, Serinhisar İlçe Başkanlığını Halil Akoğlan yürütüyor. İlçe başkanlarının değişeceği bu iki ilçede, 16 Nisan referandumunda hayır oyları fazla çıkmıştı.