AK Parti Serinhisar’da ilçe başkanı Özcan oldu – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti Serinhisar’da ilçe başkanı Özcan...

AK Parti Serinhisar’da ilçe başkanı Özcan oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Eylül 2017 Cumartesi - 15:44Güncelleme: 16 Eylül 2017 Cumartesi - 15:44
AK Parti Serinhisar’da ilçe başkanı Özcan oldu

AK Parti’nin Denizli’deki beşinci ilçe kongresi Serinhisar’da yapıldı. Kongrede bir formalite yerine getirildi ve genel merkezin işaret ettiği Ali Özcan ilçe başkanlığına seçildi.

AK Parti’nin ilçe kongrelerine Serinhisar ile devam edildi. Kongre Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan, AK Parti İl başkanı Necip Filiz, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Değirmenci ve partililerin katılımıyla yapıldı.

Kongrede, gündemde yer alan maddelerin görüşülmesinden sonra seçimlere geçildi. Halil Akoğlan’ın aday olmadığı ve tek listeyle gidilen seçimlerde, hafta içinde Ankara’da Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ile görüşen Ali Özcan, beklenildiği gibi ilçe başkanlığına seçildi.

Yönetim kurulu da Cenk Akyol, Mehmet Alabaş, Fatma Özmen, Mustafa Beytemir, Mehmet Turhan, Ramazan Atgüden, Arefe Akçak, Ali Karakuzu, Bünyamin turan, Mehmet Fakı, Sadettin Altıntaş, A. İhsan Ergenay, Fatih Yurttürk ve Ertan Akman’dan oluştu.

AK Parti Serinhisar’da ilçe başkanı Özcan oldu