AK Parti Pamukkale’de Uğur Gökbel ile devam edecek – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti Pamukkale’de Uğur Gökbel ile...

AK Parti Pamukkale’de Uğur Gökbel ile devam edecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Ekim 2020 Perşembe - 10:24Güncelleme: 1 Ekim 2020 Perşembe - 10:24
AK Parti Pamukkale’de Uğur Gökbel ile devam edecek

AK Parti’nin Pamukkale İlçe Kongresi 3 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Kongreye halen bu görevde bulunan Uğur Gökbel, tek aday olarak katılacak.

Kongreler sürecinde aday olacak ismi belirleyen AK Parti Genel Merkezi, Pamukkale’de halen bu görevde olan Uğur Gökbel ile yola devam etme kararı aldı. Bu kararın ardından açıklamada bulunan Gökbel, AK Parti Pamukkale İlçe Kongresi’nin 3 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacağını bildirdi.

Pamukkale’de ilçe başkanlığı görevinin yeniden kendisine verilmesinden büyük onur duyduğunu belirten Gökbel, “Öncelikle tensipleriyle beni tekrar bu göreve layık gören davamızın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Şahsıma duyulan güvene layık olmak için bugünden sonra da gayretle çalışmaya devam edeceğim. Türkiye’mizin giderek büyüdüğü, hem bölgesinde hem de dünyada söz sahibi olup, gücünü hissettirdiği bir dönemde AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı olarak hizmet verecek olmaktan gurur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız gibi bir liderle aynı istikamette olmak, onun Büyük Türkiye idealine omuz vermek benim için şereftir. Geride bıraktığımız dönem şahsım için tecrübe kaynağı oldu. Heyecanımızı da ilk günkü gibi muhafaza ediyoruz. Tecrübemiz ve heyecanımızı birleştirerek, davamız için, Pamukkale’miz için, Denizli’miz için, cennet vatanımız için hizmete devam edeceğiz” dedi.