AK Parti Merkezefendi ve Pamukkale ilçe kongrelerinin tarihi belirlendi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti Merkezefendi ve Pamukkale ilçe...

AK Parti Merkezefendi ve Pamukkale ilçe kongrelerinin tarihi belirlendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Ocak 2018 Perşembe - 07:30Güncelleme: 11 Ocak 2018 Perşembe - 01:16
AK Parti Merkezefendi ve Pamukkale ilçe kongrelerinin tarihi belirlendi

AK Parti’nin aday konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle daha önce 2 kez ertelenen Merkezefendi ve Pamukkale ilçe kongrelerinin tarihi belirlendi. Merkezefendi kongresi 27, Pamukkale kongresi 28 Ocak’ta yapılacak.

AK Parti’de, sıkıntı yaşanan 2 ilçede çözüm için genel merkezin devreye girmesiyle Merkezefendi ve Pamukkale ilçe başkan adaylarını belirlemek üzere önce temayül yoklaması yapılmış, Ardından öne çıkan isimler Ankara’ya davet edilmiş ve oradaki mülakatla Merkezefendi’de Ekrem Başer’in, Pamukkale’de Uğur Gökbel’in adaylıklarına karar verilmişti.

Bu gelişmeleri ardından dikkatler kongre tarihine yöneldi. AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, dün Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinde o tarihleri açıkladı. Filiz, Merkezefendi İlçe Kongresi’nin 27 Ocak Cumartesi, Pamukkale İlçe Kongresi’nin 28 Ocak Pazar günü yapılacağını söyledi.

AK Parti’nin Merkezefendi ve Pamukkale ilçe kongreleri daha önce ekim ayında alınan bir kararla ertelenmişti. Daha sonra ise kongre tarihleri Merkezefendi için 24 Aralık, Pamukkale için 30 Aralık olarak belirlenmiş, ancak aday konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle yine yapılamamıştı.