AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığına Fatih Durmaz seçildi – D20Haber
12.05.2025, Pazartesi
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığına Fatih...

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığına Fatih Durmaz seçildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ekim 2020 Pazartesi - 00:32Güncelleme: 5 Ekim 2020 Pazartesi - 10:33
AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığına Fatih Durmaz seçildi

Denizli’de, AK Parti ilçe kongrelerini tamamladı. Son olarak Merkezefendi İlçe Kongresi yapıldı ve genel merkezin aday olarak gösterdiği Fatih Durmaz başkanlığa seçildi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Kongresi, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,  AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ve partililer katıldı.

Haberin DevamıReklam




Gündemde yer alan maddelerin görüşülmesi ve konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde, genel merkezin aday gösterdiği Fatih Durmaz, AK Merkezefendi İlçe Başkanlığına seçildi. Eski başkan Ekrem Başer ise, daha önce yeniden aday olmayacağını açıklamıştı.