AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aydemir istifa etti, yerine 2 isim geldi – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı...

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aydemir istifa etti, yerine 2 isim geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Aralık 2017 Perşembe - 12:00Güncelleme: 21 Aralık 2017 Perşembe - 12:00
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aydemir istifa etti, yerine 2 isim geldi

AK Parti’de istifa ve ardından yeni görevlendirmeler geldi. İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Aydemir, kamu görevine atanması nedeniyle bu görevinden ve Pamukkale Belediye Meclis Üyeliğinden istifa etti. Aydemir’den boşalan kadın kolları başkanlığına Sündüz Musluoğlu vekaleten üstlenirken, Pamukkale Belediye Meclis Üyeliğine yedek listeden Aysun Tonel Karaaslan geldi.

AK Parti’de 2 yeni gelişme. İl kadın Kolları Başkanı ve Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Aynur Aydemir, Başbakanlık Strateji Geliştirme Daire Başkanlığında bir göreve atandı. Bu nedenle her iki görevinden de istifa etti. Aydemir’den boşalan İl Kadın Kolları Başkanlığına Sündüz Musluoğlu’nun vekalet edeceği öğrenildi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aydemir istifa etti, yerine 2 isim geldi

2 MUTLU OLAYI YAŞADI

Aydemir’in istifasıyla boşalan Pamukkale Belediye Meclis Üyeliğine ise yedek listeden Aysun Tonel Karaaslan gelecek. Genç siyasetçi, iki günde iki mutluluğu birden yaşadı. Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı görevini de sürdüren Karaaslan, dün eski eşiyle yeniden nikah masasına otururken, bugün de Pamukkale Belediye Meclis Üyeliği görevine getirileceğini öğrendi.