AK Parti Genel Merkezi değişim istedi, o başkanlar aday olmayacak – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti Genel Merkezi değişim istedi,...

AK Parti Genel Merkezi değişim istedi, o başkanlar aday olmayacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Şubat 2020 Cuma - 10:45Güncelleme: 21 Şubat 2020 Cuma - 10:46
AK Parti Genel Merkezi değişim istedi, o başkanlar aday olmayacak

Denizli AK Parti’de ilçe kongreleri öncesinde sıcak gelişme... Genel merkezin değişim yönündeki isteğine uyan iki ilçe başkanı aday olmayacak. Bir ilçe başkanı ile ilgili değerlendirme devam ediyor.

AK Parti İl Başkanlığı ile genel merkez arasında ilçe kongreleri öncesi temaslar devam ediyor. Bu temaslarda göreve devam edecek ilçe başkanları ile başarısız bulunan ilçe başkanlarının değişmesi konusu ele alınıyor. Bu kapsamda, ilk fatura yerel seçimlerin kaybedildiği Honaz’da Mesut Türkoğlu’na çıktı.

Göreve devam etmemesi istenilen bir başka isim de Acıpayam’ın kadın ilçe başkanı Nurhayat Şanlı. Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz’ün ismi de “aday olma” denilenler arasında geçiyor.

FİLİZ:  2 ARKADAŞIMIZ ADAY OLMAYACAK

Bu gelişmeler üzerine görüştüğümüz AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, “Genel merkezimiz, kongreler öncesi değerlendirmeler yapıyor. Bu kapsamda değişik öngörülen ilçelerimiz var. Bunlar Acıpayam ve Honaz. İlçe başkanlarımız genel merkezin isteği doğrultusunda kongrelere kadar görevlerine devam edecek ve kongrelerde aday olmayacak. Çameli ilçesi ile ilgili değerlendirmeler ise devam ediyor” dedi.