AK Parti 11 ilçede başkanlarını belirledi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti 11 ilçede başkanlarını belirledi

AK Parti 11 ilçede başkanlarını belirledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Eylül 2020 Çarşamba - 15:54Güncelleme: 17 Eylül 2020 Perşembe - 15:24
AK Parti 11 ilçede başkanlarını belirledi

AK Parti, coronavirüs önlemleri nedeniyle ara verdiği ilçe kongrelerini yeniden başlattı. Hafta sonunda 6 ilçede daha kongreler yapıldı ve ilçe konğgresi tamamlanan ilçe sayısı 11 oldu.

Coronavirüs salgını öncesinde Babadağ, Buldan, Çal, Sarayköy ve Güney ilçe kongrelerini yapan AK Parti, geçtiğimiz hafta sonunda 6 ilçede daha kongresini yaptı. Babadağ’da Suat Kaçamaz, Buldan’da Naci Çomuk, Sarayköy’de Volkan Gezen, Çal’da Yüksel Yılmaz, Güney’de Süleyman Tombal, Bozkurt’ta Mustafa Avcı, Çardak’ta Nazif Korkmaz, Honaz’da Mustafa Arık, Çameli’de Cengiz Yılmaz, Acıpayam’da Fikret Gümüş ve Serinhisar’da Cemal Kobaş AK Parti ilçe başkanlığına seçilen isimler oldu.

HAFTA SONUNDA 6 İLÇEDE DAHA KONGRE YAPILACAK

AK Parti’nin ilçe kongrelerine hafta sonunda devam edilecek 12 Eylül Cumartesi günü Tavas , Kale ve Beyağaç, 13 Eylül Pazar günü de Baklan, Çivril ve Bekilli ilçe kongreleri gerçekleştirilecek. Merkezefendi ve Pamukkale ilçe kongrelerin ise tarihi henüz açıklanmadı.

FİLİZ: İSİMLERİN ÖNEMİ YOK

Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, yeniden başlayan kongrelerle ilgili “Siyasetimizin merkezinden insan, sevdamızdan Denizli eksik olmadı. Bu uğurda hemşehrilerimizle omuz omuza yeni mücadelelere atılmaya ilk günkü aşkla bir kez daha hazırız. Bizim kongrelerimizde isimlerin hiç ama hiç önemi yoktur. Zaman zaman isimler değişse de yönetimler revize edilse de öz değişmez. Bugün partimizin yüklendiği misyon, ruhu hedef ve idealleri değişmez. Biz dosdoğru bir istikamette ilerleyen, iyinin ve doğrunun mücadelesini tevarüs etmiş bir hareketiz. Yenilenen teşkilatlarımız, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması yolunda, AK Partimizin sürükleyici gücü olacaktır” dedi.