Ak Parti Denizli İl Kongresi yapılıyor – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Ak Parti Denizli İl Kongresi yapılıyor

Ak Parti Denizli İl Kongresi yapılıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Ocak 2021 Pazar - 19:07Güncelleme: 25 Ocak 2021 Pazartesi - 13:52
Ak Parti Denizli İl Kongresi yapılıyor

AK Parti’nin iki kez ertelenen Denizli İl Kongresi yarın yapılacak. Kongreye, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telekonferans uygulamasıyla katılacak.

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, tek aday olarak katılacağı kongreyle ilgili açıklamasında, pandemi önlemlerinin uygulanacağını, genel başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de kongreye katılacağını belirtti.

AK Parti’ye yakışır bir kongre gerçekleştirmek istediklerini kaydeden Güngör, “Partimizin 2023 hedeflerine ulaşmasında Denizli’de bizlere verilen çok önemli görevin sorumluluk bilinci ile partimizi daha iyi noktalara taşıyacağız. Gerçekleştireceğimiz kongremizin heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Tüm katılımcıların sağlığını korumak önceliğimiz olacak. Bu yönde gerekli tüm tedbirleri almış bulunuyoruz. Allah'ın izniyle son derece coşkulu ve heyecanlı bir kongre bizi bekliyor. Partimizin kuruluşundan bu yana gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımızı beklediğimiz il kongremizin şimdiden Denizlimize, partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Güngör, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak kongreye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans yöntemiyle katılacağını sözlerine ekledi.