AK Parti İl Başkanı Filiz’den “kongrede aday olmayacağım” açıklaması – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti İl Başkanı Filiz’den “kongrede...

AK Parti İl Başkanı Filiz’den “kongrede aday olmayacağım” açıklaması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Kasım 2020 Çarşamba - 12:11Güncelleme: 11 Kasım 2020 Çarşamba - 16:37
AK Parti İl Başkanı Filiz’den “kongrede aday olmayacağım” açıklaması

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, il kongresinde aday olmayacağını açıkladı. Filiz, konuyla ilgili açıklamasında, “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde, partimizin 7.olağan il kongresinde aday olmama yönünde karar almış bulunmaktayım” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, yaptığı yazılı açıklamayla, il başkanlığına aday olmayacağını bildirdi. “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde partimizin 7. olağan il kongresinde aday olmama yönünde karar almış bulunmaktayım” diyen Filiz, şunları kaydetti:

“AK Partimiz çok onurlu bir yürüyüşün öncüsüdür. Partimizin çatısı altında birçok görevler aldım. İl başkanlığında tüm görevlerimi ifa ederken uzlaşmacı bir yaklaşımla şehrimizin ve ülkemizin sorunlarını ele aldım. Dünyada tek geçerli dilin nezaket olduğunu hiçbir zaman kenara itmedim. AK Partimizde bu davaya gönül veren hiç kimse kişisel ikbal peşine düşmez, düşmemelidir. Ben de düşmedim. Alnım ak, gönlüm rahattır.

Görev yaptığım süre de adalet ve doğruluktan taviz vermeden, dedikodu ve iftiradan uzak şerefimle sürdürdüğüm il başkanlığı görevime önümüzdeki günlerde yapılacak olan 7. olağan kongrede aday olmayacağımı, her zaman gururla taşıdığım AK Parti sancağını ömrüm yettiği sürece de taşıyacağımı, ülkemin, davamın ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’in yolunda yürümekten onur duyacağımı vurgulamak istiyorum.

Bu vazifeler ve makamlar da bizlere emanettir. Makamların sadece hizmet için birer vesile olduğunu bilen ve bu inanış ile bugüne dek partimizde görev yapmış bir kardeşiniz olarak ‘makamlar geçicidir, baki olan davadır’ şiarıyla, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda, Genel Merkezimize, AK Partimize hizmet etmeye devam edeceğim. Bundan sonra üye olmanın onur olduğu partimizin hizmetkârı olarak yine teşkilatımdayım. Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu diyorum. Yolunuz, yolumuz hep açık olsun, sevgiyle kalın.”