AK Parti İl Başkanı Filiz: Herkesi partimize davet ediyorum – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti İl Başkanı Filiz: Herkesi...

AK Parti İl Başkanı Filiz: Herkesi partimize davet ediyorum

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Mart 2020 Çarşamba - 19:14Güncelleme: 11 Mart 2020 Çarşamba - 19:14
AK Parti İl Başkanı Filiz: Herkesi partimize davet ediyorum

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, yıkıcı ve bölücü olmamak kaydıyla herkesi AK Parti’ye katılmaya davet ettiklerini belirtti.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Ankara’da AK Parti Meclis Grup Toplantısına katıldı. Diğer partilerden AK Parti’ye geçiş yapan milletvekili ve belediye başkanları ile ilgili açıklama yapan Filiz, bölücü ve yıkıcı olmamak kaydıyla herkesin partide yer bulabileceğini kaydederek, “İYİ Parti'den ve diğer partilerden AK Partimize geçen kardeşlerime hayırlı olsun diyorum ve herkesi partimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Partiye katılan milletvekili ve belediye başkanlarına rozetlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taktığını söyleyen Filiz, “Partimize, milletimize hayırlı olsun. Yabancı devletlerin ülke üzerinde oyun ve senaryolarının olduğu ve bu senaryolar karşısında AK Parti saflarında daha faydalı ve etkili olacağına inanan vekil, belediye başkanı ve diğer partililerin dalga dalga AK Partiye tercih etmeleri önümüzdeki zamanlarda da bu geçişlerin olması sürpriz değildir” dedi.