DTO Başkanı Erdoğan, NTV’ye konuk olacak – D20Haber
24.06.2024, Pazartesi
26 °C / 43 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO Başkanı Erdoğan, NTV’ye konuk olacak

DTO Başkanı Erdoğan, NTV’ye konuk olacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Haziran 2024 Çarşamba - 12:11Güncelleme: 5 Haziran 2024 Çarşamba - 12:12
DTO Başkanı Erdoğan, NTV’ye konuk olacak

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, NTV’de yayınlanacak Bakış programının konuğu olacak.

Noyan Doğan’ın sunumuyla NTV’de yayınlanacak Bakış programının çekimleri dün Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Şehit Piyade Teğmen Bekir Can Kerek Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli’yi ihracatı, sanayisi, ticareti, ekonomisi ve sektörleriyle anlattı, odasının projeleri ile faaliyetlerini tanıttı.

Programda PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu ile Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan ve Türkiye İş Bankası Kobi ve İşletme Bankacılığı Satış Bölümü Müdürü Gaffar Öney de yer aldı. Kutluhan, PAÜ’yü ve Denizli iş dünyası ile iş birliğini, Erdoğan ile Kasapoğlu ise Denizli’yi ve odaların faaliyetlerini anlattı.

Haberin DevamıReklam




Program çekiminden sonra Anadolu Buluşmaları Paneli’ne geçildi. Erdoğan, burada da konuşmacı olarak yer aldı. DTO’nun sigorta sektöründeki üyelerinin Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcıları Fatih Gören, Taylan Matkap ve İdil Pamir ile de bir araya geldiği etkinlik, oldukça verimli geçti. Konuşmacılar, katılımcıların sektörlerindeki gidişat ve iş dünyasının yaklaşımı hakkında fikirlerini aldı, sorularını yanıtladı.

Erdoğan, organizasyonlarıyla ilgili olarak “NTV’de yayınlanacak Bakış programının çekimleri vardı, biz de katılım sağladık. Organizasyonda emeği olanlar ile büyük bir ilgi gösteren üyelerimize, genç ve kadın girişimcilerimize teşekkür ederim. Oldukça verimli geçen bir organizasyonun sonunda basın mensuplarımızın röportaj taleplerini de geri çevirmedik, güncel veriler ışığında sosyoekonomik değerlendirmelerde bulunduk. Panelimizde de iş dünyası ile finans ve sigorta sektörünün ortak konularını ele aldık, katılımcıların sorularını yanıtladık. Ayrıca, şehir dışından gelen konuklarımızdan iş dünyamızla ilgili çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi aldık. Sektörlerimizle ve üyelerimizle buluşmaya devam edeceğiz” dedi.