DTO Başkanı Erdoğan, genç girişimciler ile bir araya geldi – D20Haber
24.06.2024, Pazartesi
26 °C / 43 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO Başkanı Erdoğan, genç girişimciler ile...

DTO Başkanı Erdoğan, genç girişimciler ile bir araya geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Mayıs 2024 Pazar - 10:14Güncelleme: 19 Mayıs 2024 Pazar - 10:14
DTO Başkanı Erdoğan, genç girişimciler ile bir araya geldi

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleriyle toplantıda bir araya gelerek, odanın hizmetleriyle ilgili öneri ve taleplerini aldı.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, TOBB Denizli Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. TOBB Denizli GGK Başkanı Bekir Çakır ile DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin’in de katıldığı toplantıda genç girişimcilere seslenen Erdoğan, şöyle konuştu:

“Koordinatörü olduğumuz TOBB Denizli Genç Girişimciler Kurulumuzun yeni dönemi hayırlı ve uğurlu olsun. Genç girişimciler ve sektörlerimizle ilgili birlikte neler yapabileceğimizi ve nasıl yapabileceğimizi istişare etmek istedik. Faaliyetlerimiz hakkında da sizleri bilgilendirelim diye düşündük. Sizleri dinlemeye geldik. Öneri ve taleplerinizi bizzat duyalım istedik. Daha önce de toplantılarınıza katıldım ve sizleri dinledim. Bu türdeki istişareleri artırarak sürdüreceğiz. Bugün burada olduğu gibi birliğimizin daim olması, çok daha güzel işler yapacağımızın teminatıdır. Katılımınızdan ve özellikle yoğun ilginizden dolayı teşekkür eder başarılar dilerim. Sizlere, genç girişimcilerimize güveniyoruz. El birliğiyle Türkiye’nin yarınlarını ve çok daha güçlü bir ülkeyi inşa edeceğinize inanıyoruz. Bugün olduğu gibi şehrimize ve sektörlerimize değer katacak her türlü faaliyetinizde yanınızdayız.”

Haberin DevamıReklam




Erdoğan’a gençlere gösterdikleri ilgi, sağladıkları destekten dolayı teşekkür eden Çakır, “Her zaman bir abi gibi yanımızda oldunuz, yardımcımız oldunuz sağ olun. Arkadaşlarım adına bu vesileyle bir kez daha size teşekkürlerimizi iletmek istiyorum. Sizden güç alıyoruz… Bize duyduğunuz güvenin, gösterdiğiniz ilginin, sağladığınız imkanın karşılığını verebilmek adına elimizden geleni yapamaya çalışıyoruz. Biz de size ve beraber çok daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.