Esnaftan Zolan’a manili karşılama – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Esnaftan Zolan’a manili karşılama

Esnaftan Zolan’a manili karşılama

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Şubat 2024 Salı - 11:56Güncelleme: 27 Şubat 2024 Salı - 11:56
Esnaftan Zolan’a manili karşılama

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, seçim çalışmalarını Güney ilçesinde sürdürürken, ziyaret ettiği pazaryerinde bir esnaf tarafından mani ile karşılandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında Güney’e giderke vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesinin Güney ilçesinde hayata geçirdiği kapalı pazaryeri ziyaretiyle başlayan programa Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, AK Parti Güney İlçe Başkanı Süleyman Tombalve beraberindekiler eşlik etti.

 

ESNAF VE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Zolan kapalı pazaryerinde esnafa tek tek hayırlı işler dileyerek bir süre sohbet etti. Ziyareti esnasında Başkan Zolan’ı gören bir esnaf, “Katranı ne kadar kaynatsanız da o kadar şeker olmaz,Denizli’ye Osman Zolan’dan, Güney’e Halil Ayhan’dan başka çalışkan belediye başkanı bir daha anasından hiç dünyaya gelmez. Sağ olun var olun Allah’a emanet olun” şeklinde mani okudu.

SKM AÇILIŞINA KATILDI

Vatandaşların sevgi gösterisinden dolayı teşekkür eden Zolan, daha sonra AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve beraberindekilerle Güney Belediye Başkanı Ayhan’ın Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışına katıldı.

“DENİZLİ’DE NE VARSA İLÇELERİMİZDE DE O OLACAK”

Zolan, kentin büyükşehir olmasının ardından, “Denizli’de ne varsa ilçelerimizde de o olacak” dediklerini hatırlatarak, “Güneyimizin altyapısını, içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirdik mi? Kilit taşı ve sıcak asfalt yaptık mı? Çok şükür Denizli merkezde ne varsa Güneyimizde de onu yaptık” dedi. Güney’de daha yapacak çok işleri olduğunu kaydeden Zolan, “Daha yolun başındayız. Hizmet destanları devam edecek inşallah” diye konuştu.