Büyükşehirden 23 Nisan’a özel tiyatro oyunları ve şenlik – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden 23 Nisan’a özel tiyatro oyunları...

Büyükşehirden 23 Nisan’a özel tiyatro oyunları ve şenlik

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Nisan 2024 Pazartesi - 13:17Güncelleme: 22 Nisan 2024 Pazartesi - 13:17
Büyükşehirden 23 Nisan’a özel tiyatro oyunları ve şenlik

Denizli Büyükşehir Belediyesi (DBB9 tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında tiyatro gösterileri, çocuk şenliği ve Bilim Merkezi Atölyesi’nde etkinlik gerçekleştirildi.

DBB’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yer alan Bilim Merkezi Atölyesi’nde keyifli ve bilgi dolu anlara eşlik eden çocuklar, planetaryum gösterimleriyle merak ettikleri soruların yanıtlarına ulaştı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu da “Güzel ve Çirkin” ile Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun sahnelediği “Obur ile Geveze Define Peşinde” adlı tiyatro oyununu çocuklar için sergiledi.

Öte yandan Aktepe Mahallesi ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde de çocuk şenliği düzenlendi. Maskot ve palyaçolar ile yüz boyama etkinliklerinin de yapıldığı şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise Ankara programı dönüşü ayağının tozuyla Mehmet Akif Ersoy Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen şenliğe katılarak 23 Nisan sevincini çocuklar ile paylaştı.