Zolan, Ege Tarım Fuarı’nın açılışına katıldı – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, Ege Tarım Fuarı’nın açılışına katıldı

Zolan, Ege Tarım Fuarı’nın açılışına katıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Şubat 2024 Perşembe - 10:29Güncelleme: 22 Şubat 2024 Perşembe - 10:30
Zolan, Ege Tarım Fuarı’nın açılışına katıldı

19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin fuarlarla özdeşleştiğini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin de desteklediği, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda düzenlenen Ege Kariyer Fuarı (EGEKAF) ile 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı aynı gün içerisinde kapılarını ziyaretçilerine açtı.

 

ÜRETİME YÖNELİK DESTEKLERİ ANLATTI

19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin tarım ve hayvancılıkta çok büyük imkanlara sahip olduğunu belirterek, Denizli’nin bu konuda güzel noktalara geldiğini aktardı. Tarım ve hayvancılığa yönelik verilen destekleri anlatan Zolan, lisanslı depoculuk, ceviz fidanı, tarım makinaları, tohum gibi 50’nin üzerinde destek projesi hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Bunları şov olsun, algı olsun diye değil şehrimizde sürdürülebilir tarım ve hayvancılık yapılsın, üreticimiz daha çok üretsin ve kazansın diye yaptık” dedi.

FUARLARA VURGU

Fuarların önemine vurgu yapan Zolan, “Şehrimiz iki büyük fuara ev sahipliği yapıyor. Ege’yi kapsayan binlerce gencimiz, üreticimiz ve sektörün ileri gelenlerinin katıldığı fuarların Denizli’de olması çok kıymetli” diye konuştu.

“BU ALANDA ZENGİNİZ”

Denizli’nin fuarlar şehri olması için birçok etkinlik ve fuar organizasyonu düzenlediklerini kaydeden Zolan, belediyecilik hizmetlerinin çok önemli olduğunu ancak bu güzel organizasyonların da şehre getirilip insanların ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini vurguladı. Fuara katılanlara teşekkür eden Zolan, “Bu alanda çok zenginiz. Herkes en iyisini, en güzelini yapmak için gayret sarf ediyor. Ben emek veren herkese çok teşekkür ediyor, fuarımızın insanımıza güzellikler getirmesini, üretimi artırma noktasında katkı sağlamasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

PROTOKOL ÜYELERİ FUARI GEZDİ

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Zolan, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve beraberindekilerle fuarı gezdi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin tarım ve hayvancılığa yönelik verdiği desteklerin anlatıldığı standı da ziyaret eden protokol üyeleri bir süre fuarı gezerek vatandaşlara ve işletmelere “hayırlı fuarlar” diledi.