Çay servisi Zolan’dan – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Çay servisi Zolan’dan

Çay servisi Zolan’dan

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Şubat 2024 Cumartesi - 14:34Güncelleme: 24 Şubat 2024 Cumartesi - 14:35
Çay servisi Zolan’dan

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, seçim çalışmalarına Babadağ’da devam etti. Zolan, samimi diyaloglar kurarken, çay servisi de yaptı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında Babadağ’da vatandaşlarla bir araya geldi. Zolan, ilk olarak Babadağ Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Osman Kocaayan ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyaret programına programına eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli eski Milletvekili Mehmet Yüksel, AK Parti Babadağ İlçe Başkanı Fatih Kocakurt ve beraberindekiler eşlik etti.

Babadağ esnafı ile bir süre sohbet edip hayırlı işler dileyen Başkan Osman Zolan, vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Bu arada girdiği bir kahvehanede çay tepsisini alıp servis yaptı.

BABADAĞ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

Başkan Zolan, daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök ile birlikte, Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral’ın Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışına katıldı.

“BABADAĞ DENİZLİ’NİN BEREKET TAŞI”

Denizli’nin 2014 yılında büyükşehir statüsüne kavuşması ile birlikte resmi olarak Babadağ ilçesine hizmet götürmeye başladıklarını anlatan ve 2014-2019 yılları arasında ilçede hizmet destanları yazdıklarını söyleyen Zolan, şöyle konuştu:

“Babadağ’da dokunmadık yer bırakmadık, el ele, gönül gönüle vatandaşlarımızın taleplerini en üst seviyede yerine getirmeye özen gösterdik. Sayın bakanımız, milletvekillerimiz aynı güçle hizmetlere destek oldular. Babadağ sanayide, tekstilde istihdam ve ihracatta öncü bir ilçemiz. Babadağ, Denizlimizin bereket taşı. İnşallah Babadağımızın güzelliğine yakışır hizmet destanlarımızı devam ettireceğiz.”