Aktepe Mahallesi’ne taziye evi – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Aktepe Mahallesi’ne taziye evi

Aktepe Mahallesi’ne taziye evi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Şubat 2024 Pazartesi - 14:18Güncelleme: 19 Şubat 2024 Pazartesi - 14:39
Aktepe Mahallesi’ne taziye evi

Yakınlarını kaybeden vatandaşların başsağlığı dileklerini kabul edebilecekleri ikinci taziye evinin Aktepe Mahallesi’nde hizmete alındığını bildirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği, yakını vefat eden kimselerin taziye dileklerini kabul edeceği Denizli Büyükşehir Belediyesi Aktepe Taziye Evi’nin açılışı yapıldı.

Açılış programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın, Seval Gebeş, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunması ile başladı.

Zolan burada yaptığı konuşmada vatandaşların acılı günlerinde, taziye ziyareti yapacak kişileri misafir edebilecekleri, başsağlığı dileklerini rahat bir ortamda kabul edebilecekleri bir taziye evini Aktepe Mahallesi’ne kazandırdıklarını söyledi.

Taziye evi ile kışın soğuk ve yağıştan, yazın sıcaktan dolayı gerçekleşen sıkıntıların önüne de geçileceğini belirten Zolan, “Geçen hafta Kayıhan Mahallemizde taziye evimizin açılışını yaptık, bugün de Aktepe ve bölgemize hitap edecek taziye evimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Buranın asli görevi taziye evi, ancak uygunluk durumuna göre arzu eden vatandaşlarımızın Mevlid-i Şerif, hayır gibi organizasyonlarına da ev sahipliği yapacak. Sadece taziye evi değil, eğitim, kurs gibi etkinlikleri de gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun inşallah” diye konuştu.