Merkezefendi Belediyesi, 30 Ağustos’a kadar sürecek bir dizi etkinlik programı hazırladı. Etkinliklerin adresi Merkezefendi Kültür Merkezi Açık Otoparkı olacak. Etkinlik programı yarın (Cumartesi) Yeni Türkü ve Merkezefendi Belediyesi Orkestrası konserleriyle başlayacak.
Etkinlikler, 28 Ağustos Pazar günü Tanju Güneş ve Bir Kişi Arkeolog, 29 Ağustos Pazartesi günü ise Can Gox ve Homeless konserleriyle devam edecek.
Zafer Bayramı’nın kutlanacağı 30 Ağustos Salı günü ise Haluk Levent ve Roll Back konser verecek.
Konserlerin başlama saati 20.30, festival alanına giriş saati ise 13.00 olarak belirlendi.
Merkezefendi Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında fener alayı da düzenleyecek. Fener alayı saat 20.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nin önünden başlayacak.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, etkinlik programıyla ilgili açıklamasında, “Sanata ve sanatçıya gerçekleştirmiş olduğumuz festivallerle destek olmaya devam ediyoruz. Merkezefendimizde üç gün sürecek Gençlik Festivalimiz birbirinden ünlü sanatçıların katılımıyla 27 Ağustos Cumartesi günü başlayıp 29 Ağustos Pazartesi günü sona erecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ise Haluk Levent’in konseriyle coşku ve gurur yaşayacağımız bir konser gerçekleştireceğiz. Merkezefendili ve Denizlili tüm vatandaşlarımızı Merkezefendi Kültür Merkezi Açık Otoparkı’ndaki Gençlik Festivalimize, fener alayı ve Haluk Levent konserine bekliyorum” dedi.