Merkezefendi Belediyesinin, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında hayata geçirilen “Çare Kapınızda” projesiyle bin 80 kişiye ulaşıldı.
Merkezefendi’de Çare Kapınızda projesi ile iki haftada beş mahallede bin 80 Merkezefendilinin kapısı tek tek çalındı. Ekipler, vatandaşlar tarafından kendilerine ulaştırılan 520 talebin 410 tanesini anında çözüme kavuştururken, geri kalan 110 talebi de ilgili kurumlara ileterek takibini sürdürüyor. Merkezefendi’de Çare Kapınızda projesi kapsamında ev temizliği, boya-badana, beyaz eşya, kömür, gıda kolisi desteği, yol, asfalt, kaldırım ve bunun gibi birçok talep yerine getiriliyor.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yaptıkları çalışmayla dertleri dert yerinde dinlediklerini söyledi. Ekiplerin kapı kapı dolaşıp vatandaşların taleplerini karşılayacaklarını belirten Doğan, “İki hafta önce başlattığımız ‘Merkezefendi’de Çare Kapınızda’ projesi ile hemşehrilerimize ulaşmaya, sorunlarını ve taleplerini dinleyip çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz. İnsanın yanında olan, insana dokunan çalışmaları hayata geçiriyoruz. Bizler bir söz vermiştik, hiçbir hemşehrimizi yalnız bırakmayacağız, dertleri dert yerinde dinleyeceğiz diye. Bu şiar ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Merkezefendi’de çözümsüz sorun kalmayana dek bütün gücümüzle, elimizden geldiğince çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.