Merkezefendi’de bu mahalleler çevre yolu haline gelecek – D20Haber
10.05.2025, Cumartesi
18 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de bu mahalleler çevre yolu haline...

Merkezefendi’de bu mahalleler çevre yolu haline gelecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Nisan 2021 Pazar - 15:23Güncelleme: 11 Nisan 2021 Pazar - 21:31
Merkezefendi’de bu mahalleler çevre yolu haline gelecek

Merkerzefendi Belediyesince, devam eden üstyapı çalışmaları tamamlandığında Selçukbey, Çakmak, Saruhan ve Göveçlik Mahallesi çevre yolu konumuna geleceği belirtildi.

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelinde yol çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çakmak Mahallesi 260 Sokak’ın devamı olan Saruhan Mahallesi  12301 Sokak ve 12119 Sokak’ta sürdürülen çalışmaların tamamlanarak Göveçlik Mahallesi’ne bağlanacağı kaydedildi. 2 bin metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde toplamda 20 bin metrekare alanda 5 bin ton sıcak asfalt serimi yapılacağı kaydedilirken, gerçekleştirilen çalışmalar sonunda Selçukbey, Çakmak, Saruhan ve Göveçlik Mahallesi çevre yolu konumuna geleceği belirtildi.,

 

YOL AÇMA VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 Gümüşçay Mahallesi Namık Kemal Caddesi ve 4181 Sokak’ta ise yol açma ve genişletme çalışmalarını sürüyor. Çalışmalarda çıkarılan 25 bin metreküp toprak, park dolgusu olarak kullanılıyor. Ekipler ayrıca, Çiğdem Caddesi ile Gümüşçay Caddesi’ni birbirine bağlama çalışmalarına devam ediyor. Başkarcı Mahallesi 1060 ve 1061 Sokak’ta toplamda 350 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde, Çakmak Mahallesi 5610 ve 5602 Sokak’ta 200 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde yol için çalışmaların gerçekleştirildiği aktarıldı. Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kaldırım ve yama ekipleri ise yeni yapılan Adalet Pazar Yeri’nin çevre düzenlemesini, Saraylar, Muratdede, Zafer ve Akçeşme Mahallelerinde bakım, onarım ve tamirat işlemlerinde bulunuyor.

Haberin DevamıReklam




“SOKAKLARI GÜVENLİ HALE GETİRİYORUZ”

Çalışmaları yerinde inceleyerek görevlilerden bilgi alan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçedeki yolların ve sokakların daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi için çalıştıklarını söyledi. Doğan, “İlçemizdeki üst yapı, bakım-onarım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz birçok noktada çalışmalarını gerçekleştiriyor. Asfaltlamadan yol açmaya, bakım-onarımdan kaldırım işlemlerine kadar yaptığımız çalışmalar ile ilçemizdeki yolları ve sokakları daha güvenli ve konforlu hale getiriyoruz. Merkezefendili hemşehrilerimiz ve Merkezefendimiz çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.