Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde on binlerce genç, Duman grubunun şarkılarıyla çok büyük coşku yaşadı.
Konser öncesinde konuşma yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 103 yıl önce başlayan mücadelenin bugünün gençliği tarafından sahiplenilmesinden duyduğu heyecan ve mutluluğu ifade etti.
19 Mayıs’ın dünyada gençliğe armağan edilmiş tek bayram olduğunu dile getiren Doğan, “İnanıyoruz ki en umutsuz günde dahi gençlerimiz Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyete her zaman sahip çıkacaktır. Buradan baktığımda çok güzel bir gençlik görüyorum. Biz üç yıl önce bu yola çıktığımızda gençlerin çok büyük desteğine yanımızda hissettik. Bugün görüyorum ki daha da büyümüşüz, daha da güçlenmişiz. Biz de bu süre zarfı içinde gençlerimiz için pek çok proje gerçekleştirdik. Bundan sonra da sizlerden aldığımız destek ve güçle, sizin için çalışmaya devam edeceğiz. İyi ki varsınız” dedi.
Doğan’ın konuşmasının ardından Duman grubu en sevilen şarkılarını gençlerle birlikte söyledi.