Akkonak’ta açık havada sinema keyfi – D20Haber
12.05.2025, Pazartesi
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Akkonak’ta açık havada sinema keyfi

Akkonak’ta açık havada sinema keyfi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Ağustos 2022 Çarşamba - 11:49Güncelleme: 17 Ağustos 2022 Çarşamba - 14:04
Akkonak’ta açık havada sinema keyfi

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen “Açık Hava Sinema Geceleri” etkinliğine Akkonak Mahallesi’nde devam edildi.

Merkezefendi Belediyesi, Açık Hava Sinema Geceleri etkinliğini, Karaman Mahallesi’nden sonra Akkonak Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Sinemaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Barış Yıldız, Devrim Yakut ve Erdal Tosun’un rol aldığı “Düğün Dernek 2” filmi izlendi.

Hacı Hasan Ali Kömürcüoğlu Ortaokulu Bahçesi’ndeki etkinliğe katılanlara patlamış mısır ve gazoz ikramında da bulunuldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da etkinliği vatandaşlarla birlikte izledi.

Haberin DevamıReklam




Nostaljik bir ortamda mahalleliyle birlikte film izleme keyfi yaşadıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sizlerle bir arada olmak bizlere büyük bir enerji, heyecan ve mutluluk veriyor. Bugün burada bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Bu güzel yaz akşamında hep birlikte keyifli güzel bir vakit geçireceğiz. Güzel projelerle karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Önceden mahallelerimizde keyifli sinema günleri ve geceleri olurdu. Bu geleneği ilçemizde devam ettirmek istiyoruz. Mahalle halkını kaynaştırmak ve bizler ile birlikte bir arada olmasını sağlamak adına bu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Merkezefendili hemşehrilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.