Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, TBL maçlarının TRT Spor'da yayınlanacak olmasının ve kulüplere TBF tarafından yapılan maddi yardımların memnuniyet verici olduğunu söyledi.
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, pandemi sürecinin tüm kulüpleri zorladığını belirterek, “Olağanüstü şartlarda, büyük özveriyle tüm kulüpler centilmence mücadelelerini sürdürmekte, çok heyecanlı, harika devam eden sezonun ikinci yarısına başlamak üzereyiz. Tüm kulüpler, pandemi şartlarında oyuncularını sağlıklı tutmaya çalışmakta, ulaşım, konaklama, COVID-19 testi ücretleri, sponsor desteklerinin azlığı gibi bir çok sorunun üstesinden gelmeye çalışmaktadır” dedi.
TBF’ nunun sorunların çözümü ve ihtiyaçların karşılanması için somut adımlar atmasının kendilerini sevindirdiğini kaydeden Deveciler,” TBF tarafından TRT 2 Spor da TBL maçlarının yayınlanma kararı ve kulüplere maddi yardımda bulunulacak olması, memnun edici gelişmelerdir. Bu yaklaşımın devamı dileğiyle, Türkiye Basketbol Federasyonuna teşekkürlerimizi borç biliriz” diye konuştu.