CHP Denizli İl Kongresi yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki kongre başladı. Teoman Sancar’ın görevi bıraktığı kongrede İl başkanlığına Ali Rıza Ertemür, Nuri Çavuşoğlu ve Azmi Ermiş aday olurken, partililer de yoğun katılım gösterdi.
CHP İl Kongresi yapılıyor. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği kongrenin divan başkanlığını CHP Genel Sekreteri Kamil Oktay Sındır yaptı. Kongreye milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, delegeler ve partililer katıldı.
Kongrede il başkanlığına eski milletvekili Ali Rıza Ertemür, bir dönem önce il başkanlığı yapan nuri Çavuşoğlu ve Azmi Ermiş aday oldu. Ancak, aday olarak yarışa katılabilmek için 64 delegenin imza vermesi gerekiyor.
SIKI KONTROL
Bu arada Denizli Emniyet Müdürlüğü, kongrenin yapıldığı Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yoğun güvenlik önlemi aldı. Araçlar kontrol edildikten sonra otoparka alındı. Salonun girişine ise x-ray cihazı konuldu ve üst araması yapıldı.