Tin: Sağlıkta marka kent olacağız – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Tin: Sağlıkta marka kent olacağız

Tin: Sağlıkta marka kent olacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Aralık 2017 Cumartesi - 10:37Güncelleme: 1 Ocak 2018 Pazartesi - 15:24
Tin: Sağlıkta marka kent olacağız

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyarette ayrıca Halk Sağlığı Başkanı Dr. Aytekin Polat, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. İbrahim Emreoğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Burak Altan ve Destek Hizmetleri Başkanı Yavuz Tosun da hazır bulundu. “ÖNEMLİ PROJELER HAYATA GEÇİRDİ” Bir süre önce İl Sağlık Müdürlüğüne atanan […]

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyarette ayrıca Halk Sağlığı Başkanı Dr. Aytekin Polat, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. İbrahim Emreoğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Burak Altan ve Destek Hizmetleri Başkanı Yavuz Tosun da hazır bulundu.

“ÖNEMLİ PROJELER HAYATA GEÇİRDİ”

Bir süre önce İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr. Berna Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Şahin Tin, “Sağlık Müdürü olarak ataması yapılan Dr. Berna Hanım sağlık alanındaki çalışmalarını yakından takip ettiğimiz ve takdir ettiğimiz değerli bir yönetici. Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevini yürütürken kendisi sağlık alanın da ilimizde birçok başarılı çalışmaya imza attı. İnanıyorum ki, Denizli İl Sağlık Müdürü olarak da daha da büyük projeleri hayata geçirecek ve sağlıkta ilimizin marka kent olmasına önemli katkılar sunacak. Bizlerde bu çalışmaların aksamadan yürütülmesi konusunda üzerimize düşen her ne var ise gerekli olan desteği veriyoruz ve bundan sonrada vermeye devam edeceğiz” dedi.

“ŞEHİR HASTANESİ SÜRECİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk’ten Denizli’deki sağlık çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Tin, Şehir Hastanesi projesine ilişkin süreci hızlandırdıklarını ve ihale aşamasının devam ettiğini bildirdi. Tin, “İnşallah en kısa sürede süreç tamamlanacak ve şehir hastanesi inşaatını başlatacağız. Bununla ilgili tüm aşamaları yakından takip ediyoruz. İlimizin, şehir hastanesine kavuşması bir sağlık üssü olarak ta anılması bizim için son derece önemli. Türkiye’de sağlık alanında bir devrim yaşandı. Denizli olarak bizde böylesi kritik bir alanda kayıtsız kalamazdık ve kalmadıkta. Bugün Denizli ilimiz sağlık sektöründe gerek özel, gerekse kamu anlamında bölgede ve ülkemizde adından söz ettirir kaliteyi yakalamıştır“ diye konuştu.