AK Parti Merkezefendi’de Güngör çekildi – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti Merkezefendi’de Güngör çekildi

AK Parti Merkezefendi’de Güngör çekildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Aralık 2017 Çarşamba - 22:03Güncelleme: 13 Aralık 2017 Çarşamba - 22:03
AK Parti Merkezefendi’de Güngör çekildi

Denizli AK Parti’de değişen ilçe başkanı sayısı 11 oluyor. Bugüne kadar yapılan kongrelerde yeniden seçilmeyen ilçe başkanları arasına Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör de katılıyor. Yeniden aday gösterilmeyen başkanların ortak yanı, 16 Nisan referandumunda hayır oylarının fazla çıktığı ilçelerde görev yapıyor olmaları.

AK Parti’de Baklan, Bekilli, Beyağaç, Buldan, Çal, Çivril, Güney, Honaz, Sarayköy ve Serinhisar’dan sonra Merkezefendi İlçe Başkanı da değişiyor. İlçe Başkanı Yücel Güngör, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 24 Aralık’ta yapılacak kongrede aday olmayacağını, siyasete Merkezefendi Belediye Meclisi olarak devam edeceğini duyurdu.

“100 TAM PUANLA 970 İLÇE ARASINDA 1. OLDUK”

Aktif siyasete AK Parti’de 2004 yılında girdiğini belirten Güngör, partinin çeşitli kademelerinde görev aldığını, 16 Kasım 2014’teki 1. olağan kongrede AK Parti Merkezefendi İlçe başkanı seçildiğini, partini başarısı için yönetim kuruluyla birlikte canla başla çalıştıklarını ifade etti. Güngör, “AK parti Merkezefendi Teşkilatı,genel merkez teşkilat Performans sistemi’nde(TPS) 970 ilçe içerisinde 100 tam puan alarak Türkiye birinciliğini elde etmiş ve Denizli birinciliği de İl başkanlığı tarafından plaketle ödüllendirilmiştir” dedi.

“MAKAM VE MEVKİLERİN EN BÜYÜĞÜ MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDEKİ YERDİR”

Göreve geldiğimizde 24 bin kişi olan üye sayısını 3 yılda 33 bin 300’e çıkardıklarını kaydeden Güngör, “Şunu ifade etmek isterim ki,‘makam ve mevkilerin en büyüğü milletimizin gönlündeki yerinizdir’düşüncesine sahip birisi olarak hiçbir zaman makam talep eden olmadık. AK Parti’de makam istenmez verilir. AK Parti’de bundan sonra da mazeret yok koşmaya devam düsturuyla aziz Türk milletimize hizmetkar olma yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz.Önümüzdeki 2. olağan kongremizde ilçe başkanlığına aday olmayacağımı, AK Parti Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi olarak siyasi hayatıma devam edeceğimi belirtmek isterim...Aday olacak kardeşime de şimdiden bu onurlu ve sorumluluğu ağır olan görevinde Başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.