Muhtarlığı mülkü sanıp, CHP Heyetine kapıyı göstermiş – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Muhtarlığı mülkü sanıp, CHP Heyetine kapıyı...

Muhtarlığı mülkü sanıp, CHP Heyetine kapıyı göstermiş

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Temmuz 2020 Perşembe - 19:00Güncelleme: 2 Temmuz 2020 Perşembe - 19:00
Muhtarlığı mülkü sanıp, CHP Heyetine kapıyı göstermiş

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı’dan, Anafartalar Mahallesi Muhtarı Ekrem Demir’e tepki. Arpacı, Demir’in “Hiçbir Cumhuriyet Halk Partiliyi buraya sokmadım, sokmam da” diyerek kendilerini kapı dışarı ettiğini öne sürdü ve gerekli yerlere şikayetçi olacaklarını bildirdi.

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Anafartalar Mahallesi Muhtarı Ekrem Demir’in kendilerine yönelik davranışını eleştirdi. “Bu fotoğrafta ‘Anafartalar Mahallesi Muhtarımız Ekrem Demir'e misafirperverliği için teşekkür ederiz’ demeyi çok isterdim” diyen Arpacı, karşılaştıkları olumsuz tavrı, şöyle anlattı:

“Randevu ile gitmemize rağmen bizi önce muhtarlığın içine alıp, kendi siyasi çalışmalarından örneklerle siyasi sırlarını açığa vererek, en sonunda ‘hiçbir Cumhuriyet Halk Partiliyi buraya sokmadım sokmam da’ diyerek, çok çirkin bir üslupla bizi kamuya ait olan ama kendi şahsi mülkü gibi davrandığı Anafartalar Mahallesi Muhtarlığı'dan kapı dışarı yapan; tüm mahalle sakinlerine değil belli bir gruba hizmet eden Ekrem Demir'i ilgili kurumlara şikayet edeceğimizi ve kendisinin takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiririz.”

Muhtarlık binalarının kamu malı olduğunu anımsatan Arpacı, “Sayın muhtar bilmiyorsanız hatırlatalım: Muhtar kamu adına tarafsız görev yapmak zorundadır. Bir partiye gönül verebilir, bir siyasi duruşu olabilir ancak hizmet alanı kendine yakın olanlar veya talimat aldıkları değil tüm halktır. Ayrıca muhtarlık kamuya aittir. Herkes girebilir. Sen tüm Anafartalar mahallesine ve oradaki tüm halka hizmet etmekle mükellefsin. Sana inat ve sana rağmen adını Gazi M.Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının vatanı düşmana teslim etmemek için kan döktüğü, mücadele verdiği Anafartalar Cephesinden alan Anafartalar Mahallesi’nde bizler herkese eşit hizmet ulaşmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.