Doğan: 2. Sanayi esnafının yol sorunu çözülecek – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Doğan: 2. Sanayi esnafının yol sorunu...

Doğan: 2. Sanayi esnafının yol sorunu çözülecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Mart 2019 Cuma - 20:51Güncelleme: 1 Mart 2019 Cuma - 20:52
Doğan: 2. Sanayi esnafının yol sorunu çözülecek

CHP Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, ziyaret ettiği 2. Sanayi Sitesi’nde köstebek yuvasına dönen sokakları görünce şaşkınlığını gizleyemedi ve bu durumdan şikayetçi olan esnafa sokakları bu görüntüsünden kurtaracaklarının sözünü verdi

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, 2. Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Son zamanlarda peşi sıra hizmete açılan dev caddelere uzanan ara sokaklar, oto sanayi esnafının en büyük derdi. Keza bir köstebek yuvasını andıran sokaklar yüzünden büyük sıkıntı yaşadığını dile getiren esnaf, Merkezefendi Belediyesi’nin sorumluluk alanı içine giren ara sokakların üst yapısı konusunda yeni dönemde hizmet beklentilerini dile getirdi.

KAPI KAPI DOLAŞIYOR

Seçim çalışmalarına ara vermeden sürdüren ve gördüğü her kapıyı çalıp, vatandaşla bir araya gelen Doğan, bir yandan projelerini anlatırken, diğer taraftan vatandaşın sıkıntılarını ve taleplerini dinliyor. Bu talepler doğrultusunda çalışmalarını şekillendiren Doğan, sorunların en kısa sürede çözülmesi için projeler üretmeye devam ediyor.

“BU YOLLAR MERKEZEFENDİ’YE YAKIŞMIYOR”

Seçim çalışmaları kapsamında, 2. Sanayi Sitesi’ne giden Şeniz Doğan, esnafın yol asfaltları şikayeti üzerine “Çalışmalarımızı ve projelerimizi sizlerin talepleri doğrultusunda şekilleniyor. Ancak buraya gelirken gördüğümüz manzara hiç iç açıcı değil. Ara sokaklar köstebek yuvasına dönmüş, sağlam otomobil girilse, arızalı çıkar. Merkezefendi’ye yakışmayan bu görüntüyü en kısa sürede değiştireceğiz” diye seslendi.

“5 YILDIR KİMSE DERDİMİZİ SORMADI”

Sadece oy istemeye gelen ve bir daha yüzlerine bakmayan siyasilerden sıkıldıklarını ifade eden esnaf, “İhtiyaçlarımızı ve taleplerimizi yıllardır umursamayan mevcut ilçe belediyesi yöneticilerinin tavrından sıkıldık. Artık hizmet görmek istiyoruz. Üreten, istihdam yaratan ve vergi veren bizler, maalesef hizmet alamıyoruz. Gelip destek istediler, sonra beş yıl boyunca derdimizi sormadılar” diye dert yandı.

Şeniz Doğan ise, 1 Nisan’da bu durumun değişeceğine söz vererek “İlçemize katma değer katan esnafımızın taleplerini yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Halk günlerimizi buralarda sizlerin arasında gerçekleştireceğiz. Hem hizmetlerimizle hem de yanınız da yer alarak yüzünüzü güldüreceğiz” ifadelerini kullandı.