AK Parti’de 16. yıl heyecanı yaşanıyor – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti’de 16. yıl heyecanı yaşanıyor

AK Parti’de 16. yıl heyecanı yaşanıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ağustos 2017 Pazartesi - 11:53Güncelleme: 14 Ağustos 2017 Pazartesi - 11:53
AK Parti’de 16. yıl heyecanı yaşanıyor

AK Parti’nin 16. kuruluş yıldönümü kutlanırken, İl Başkanı Necip Filiz, milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ortak basın toplantısıyla “Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti’yi millet kurdu, millet iktidara taşıdı” açıklamasını yaptılar.

AK Parti’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla İl Başkanı Necip Filiz, milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarının katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

FİLİZ: AK PARTİ SIKINTILI YILLARDA GÜNEŞ GİBİ DOĞDU

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, 14 Ağustos 2001’de Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Parti’nin 2023, 2050 ve 271 hedeflerine yürüdüğünü belirterek, “AK Parti, Türkiye’nin sıkıntılı yıllarında, 2001 yılında kurularak bir güneş gibi doğdu. Demokratikleşme, sivilleşme, özgürlükler ve ekonomik alanda önemli adımlar atıldı. Türkiye, AK Parti ile birlikte gündemi belirlenen değil gündem belirleyen ülke oldu” dedi.

TİN: TÜRKİYE BÜYÜK DEĞİŞİMDEN GEÇTİ

Milletvekili Şahin Tin ise, AK Parti’nin Türkiye’nin için bulunduğu şartlardan dolayı sancılı olduğunu, ancak başarılı çalışmalarla ülkenin büyük bir değişimden geçtiğini, bunun da bazı çevrelerin “muhtar bile olamaz” dediği Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleştiğini söyledi. 15 Temmuz darbe girişimine karşı Denizli’nin dik bir duruş sergilediğini de vurgulayan Tin, Denizli halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla Çınar Meydanı’na çıktığını, Denizli’nin dik bir duruş sergileyerek Türkiye’yi işgal girişimine karşı sancağın altında toplanıp büyük bir kahramanlık örneği gösterdiğini ifade etti.

ÖZKAN: “3 Y” İLE MÜCADELE EDİLDİ

Milletvekili Cahit Özkan da AK Parti’nin 23 Y” olarak adlandırılan yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklarla mücadele ettiğini, bunda da başarılı olduğunu, 16 Nisan’da anayasa değişikliğini sağlayıp Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini getirdiğini, AK Parti’nin getirdiği değişime karşı ihanet şebekelerinin darbe girişimlerinde bulunduğunu kaydetti.

ZOLAN: AK PARTİ’NİN ARKASINDA MİLLET VAR

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da milletin AK Parti’ye sahip çıkarak bugünlere getirdiğini, önce genel, daha sonra da yerel iktidara taşıdığını söyledi. Zolan, “AK Parti kurulduğu günden beri siyasi fark gözetmeden millete hizmet etmiştir. Yapılamaz denilen birçok hizmeti yaptık. Çünkü sırtımızı millete dayadık. 15 Temmuz’da darbe girişiminde bulunan hainlere karşı da ‘Bu partiyi ben kurdum, Recep Tayyip Erdoğan’ı ben cumhurbaşkanı seçtim’ diyerek, meydanlara koştu. Canı pahasına meydanlara çıkarak darbe teşebbüsünü bertaraf etti. Çünkü AK Parti’nin kuruluş hamurunda millet var” diye konuştu.